Öne Çıkanlar O Hadis-i Şerif Bir Kez Daha Hatırlattı ARPA FİYATLARI GÖZDEN GEÇİRİLSİN FIRAT FESTTE KONSER VE SİNEMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ ENDİŞELİ BEKLEYİŞ Halis Zafer Koç Korgeneralliğe Terfi Etti

Bu haber kez okundu.

18 Mart Mili Bayram Olsun Kampanyasına Elazığ’dan Destek

Zaferleri kazanmak kadar, zaferleri anlamak ve anlamlı hale getirmek, resmileştirmek, millileştirmenin önemli olduğunu ifade eden İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Elazığ temsilcisi Çetin Özmen “ Çanakkale Savaşı Türk tarihine altın harfler ile yazılan bir savaştır. Çanakkale Savaşı ordu değil millet savaşı olarak tarihe geçmiştir.

Çanakkale vatan savunmasıdır, vatanı kurtarmaktır, bayrağı sonsuza dek dalgalandırmaktır.

Çanakkale Zaferi her kelimesi, karesi ve zamanıyla tarihin silinmez sayfalarında, hafızalarda ve hatıralarda dolu Malazgirt’in, İstanbul’un Fethinin belki de devamı niteliğindeki büyük bir zafer ve destandır.

Tarihteki destanlarımızı, zaferlerimizi, kahramanlıklarımızı, milli günlerimizle daha anlamlı bir hale getirerek o günleri gururla yaşayarak-yaşatarak bu vatanın evlatlarını tarihlerinden haberdar etme fırsatını tanıtmalıyız. Milli ve yerli bir adım atarak 18 Mart Çanakkale Zaferini gelin Milli bir bayrama çevirerek daha anlamlı kılalım. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve TBMM Başkanımız Mustafa Şentop olmak üzere bu sese kulak verilmesi bir noktada tarihi bir görevi yerine getirmenin ifadesi olacaktır.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Elazığ temsilciliği Genel Başkanımız Yücel Can‘ın başlatmış olduğu kampanyaya destek vermek için çalışmalarımız devam edecektir. Bu vesile ile canlarını feda ederek bu cennet vatanı bizlere hediye eden şehitlerimizi, ecdadımızı, rahmet, dua ve minnetle anıyoruz, ruhları şad olsun, Rabbim şefaatlerinden mahrum etmesin.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol