Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

"3 Haftada Sırat Köprüsünden Geçeceğiz!"

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta kümede kalma mücadelesi veren Tetiş Yapı Elazığspor’da Çarşamba günü oynanacak Mamak FK Maçı öncesi son hazırlıklarını bugün tamamlayacak ve maç saatini bekleyecek. Ligde kalmak için son üç maçından 9 puan almak için mücadele vereceklerini belirten Tetiş Yapı Elazığspor Teknik Direktörü Cafer Aydın; “ Ligde kalma adına yapabileceğimiz tek bir işlem var. Ligin son üç maçını kazanmak ve rakiplerimizin alacağı sonuçları beklemek.”dedi.

Ligin son üç haftasında adeta sırat köprüsünü geçeceklerini belirten  Tetiş Yapı  Elazığspor Teknik Direktörü Cafer Aydın; "Yaşanılan tüm olumsuzluklara karşılık son üç haftaya az da olsa ligde kalma şansımızı sürdürerek giriyoruz. Bu şansımızı sürdürebilmek adına kalan üç maçımızı kazanmak ve 9 puan toplamak zorundayız. Tabiki bu durumda bize yeterli değil. Ligde kalma mücadelesi verdiğimiz rakibimizin de kalan üç maçında puanlar kaybetmesi gerekecek. Bizim üç maçımızı kazanmamız karşılığında rakibimizin bir galibiyetinde biz ligden düşen takım oluruz. Tabiki maçlar oynanmadan ve 90 dakikası tamamlanmadan şöyle olur demek zor. Bizim tek bir amacımız var. Maçlarımızı kazanmak ve rakibimizin alacağı sonucu beklemek.”diye konuştu.

 Takımında ki cezalı oyuncuların  bu hafta takımda yerlerini alacaklarını belirten  Cafer Aydın “ Çarşamba günü karşılaşacağımız  Mamakspor ligden düşmesi kesinleşmiş bir takım. Ancak bu bizi rehavete itmemeli. Çünkü bu tür takımların çok rahat oynayacak olması sıkıntı yaratabilir. Biz tüm önlemlerimizi alarak bu maçı kazanmak adına mücadele vereceğiz.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol