Öne Çıkanlar yerelhaber Elazığspor O Hadis-i Şerif Bir Kez Daha Hatırlattı ENDİŞELİ BEKLEYİŞ Halis Zafer Koç Korgeneralliğe Terfi Etti

Bu haber kez okundu.

90'da 'Can' bulduk! (1-1)

Misli.com 3. Lig 3. Grubun 19. hafta karşılaşmasında Elazığ Karakoçan FK kendi evinde ağırladığı ve maçı 9 kişi kalan konuk takım  Çarsambaspor'dan puanı 90+1'de Ahmet Can Arık'ın golüyle aldı.

Doğukent stadında oynanan ve  Kahramanmaraş klasman hakemlerinden Serkan Gürbüz'ün düdük çaldığı maçta, ilk yarının son dakikalarında 45+4'te Aykut Topal'ın yediği kırmızı kart ile konuk takım Çarşambaspor 10 kişi kaldı ve ilk yarı golsüz eşitlikle tamamlandı.

İkinci yarıda buluğu fırsatları değerlendiremeyen Elazığ Karakoçan FK, 67. dakikada Oğuzhan Yıldırım'ın attığı gol ile 1-0 geriye düştü. 83. dakikada Muhamet Mustafa Doğan'ın ikinci sarıdan yediği kırmızı kart ile rakip 9 kişi kaldı.

Rakip 9 kişi kaldıktan sonra yakaladığı bir çok fırsatı değerlendiremeyen Elazığ Karakoçan FK, 90+1'de Ahmet Can Arık'ın golüyle eşitliği sağlayıp 1 puan ile yetindi. Elazığ Karakoçan FK, bu sonuç ile puanını 20 yaparak haftayı 11. sırada tamamladı.

Elazığ temsilcisi önümüzde hafta deplasmanda Somaspor ile karşılaşacak.

Stat: Doğukent

Hakemler: Serkan Gürbüz , Yunus Yıldız , Ahmet Fındık

Elazığ Karakoçan FK: Duhan Çağlar Akdağ , Burak Özbakır  (Semih dk. 68 ), Mehmet Eksik, Hüseyin Fıstıkcı (Umutcan dk. 66 ), Ömer Faruk Acı  (Ahmet Can dk. 66 ), Muhammmet Can Öztürk (Muhammed Sak dk. 66 ), Kaan Güdü , Fatih Kızılay , Seyid Ahmet Han, Batuhan Kaya  (Emirhan dk. 86), Burak Kavlak

Çarşambaspor: Eren Yılmaz , Oğuzhan Yıldırım , Ahmet Ürer  (Hasan dk. 76 ), Kemal Sabri Bayraktar  (Mertcan dk. 86), Veysel Kılıç (Cihat dk. 56 ), Aykut Topal, Abdulkadir Yıldırım , Erhan Tatlıdil, Tugay Eruzun , Muhammet Mustafa Doğan , Rıdvan Sağlam  (Hasan Kürşat dk. 86)

Goller: Ahmet Can (dk. 90) (Elazığ Karakoçan), Oğuzhan (dk. 67) (Çarşambaspor)

Sarı Kartlar: Muhammet Can, Semih (Elazığ Karakoçan), Oğuzhan, Kemal Sabri, Eren, Hasan Küçük

(Çarşambaspor)

Kırmızı Kartlar: Aykut Topal (dk. 45+4), Muhammet Mustafa (dk. 83) (Çarşambaspor)

Anahtar Kelimeler:
90da Can Bulduk! (1-1)

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol