Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

ARICAK VE ALACAKAYA’DA MUHTARLAR BİLGİLENDİRİLDİ

Elazığ İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü tarafından yapılan, bilgilendirme çalışmaları kapsamında Arıcak ve Alacakaya ilçelerindeki muhtarlara yönelik; imar kanunu ve kaçak yapılaşmanın doğuracağı sorunlara ilişkin, bilgilendirme semineri düzenledi.

Gerçekleştirilen seminerde, imar kanunda yer alan düzenlemeler ve kaçak yapılaşma ile ilgili süreçler, sorunlar ve çözüm önerileri muhtarların, hem imar kanunu, hem de kaçak yapı ile mücadele çerçevesinde yapması gerekenlere ilişkin bilgiler verildi.

İl Özel İdaresi Coğrafi Bilgi Sistemleri Birimi tarafından hazırlanan,  köy yerleşik alan haritaları da muhtarlara teslim edildi. Elazığ İl Özel İdaresi,  Bilgilendirme Seminerleri’ ne, diğer ilçelerde devam ederek muhtarları köy yapılaşmasında, uyulması gereken genel kurallar ile kaçak yapılaşma ile mücadelede yapılması gerekenler ve uygulanacak cezai işlemler hakkında bilgilendirilecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol