Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

"Aslında onlar kadar bizde suçluyuz!"

Bordo-Beyazlı Genç Oyuncu Cengizhan Akgün, Cafer Aydın'la takımın bir sistemi olduğunu ve disiplin geldiğini belirterek; " Cafer hoca sert disiplinli, babacan birisi ben çok başarılı olacağını düşünüyorum  ki bu geçmişinden belli burada hep beraber bir tarih yazacağız." dedi...

Hiçbir hocanın gitmesini istemediklerini ancak futbolda alınan başarısız sonuçların ardından ilk faturanın teknik adamlara kesildiğini aktaran Cengizhan Akgün; " Aslında onlar kadar bizde suçluyuz ama maalesef sistem böyle."şeklinde konuştu.

Takım olarak son düzlükte olduklarını, Elazığspor'a sahip çıkmaları gerekenleri desteğe davet eden 23 yaşındaki kanat oyuncusu;  "Bugün takıma sahip çıkmazlarsa ne zaman çıkacaklar.

Biz bütün büyüklerimizi kulübümüze desteğe davet ediyoruz ve bizimle beraber bu başarının altına imza atmalarını istiyoruz."şeklinde konuştu.

 Cengizhan Akgün'ün yaptığı açıklama şöyle;  

*HEP BERABER TARİH YAZACAĞIZ...

Haftalardır aslında talihsizlikler yaşıyoruz. Alo Sex Numaraları Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın. Birçok kırılma noktası var ama bu hafta buna son vereceğiz ve gülen biz olacağız inşallah. 1922 Konyaspor maçı çok kritik bunun farkındayız.

Takım olarak kazanmak istiyoruz ve ona göre çalışmalar yapıyoruz. Tabiki hiç bir hocamızın gitmesini istemezdik fakat futbolda sistem bu kötü gidişatta ilk fatura hocaya kesiliyor. Aslında onlar kadar bizde suçluyuz ama maalesef sistem böyle.

Cafer hoca sert disiplinli, babacan birisi ben çok başarılı olacağını düşünüyorum  ki bu geçmişinden belli burada hep beraber bir tarih yazacağız. Oynattığı sistem güncel futbol ve elit sporcuların oynadığı sistem bize çok şey katacağını düşünüyorum."

CAFER HOCA ÇOK DİSİPLİNLİ...

"Cafer Hoca'yla çok kısa süredir çalışıyoruz. Fakat hemen bir disiplin geldi ve sistem geldi. Taktiksel olarak artık doğaçlama değil bir sistem oyunu oynuyoruz.

Bu bizim için iyi oldu. Çünkü hücumda ve savunmada yükü ağır olan arkadaşlarımızın yükü azaldı. Bu sayede ve daha rahat bir maç çıkarma fırsatı doğdu bence herşey yolunda..."

BUGÜN SAHİP ÇIKMAZLARSA NE ZAMAN ÇIKACAKLAR...

"Takım olarak aile gibiyiz, dışarıdan gelenler ve içeride Elazığ'lı olanlar. Şu durumda tek sıkıntmız maddi imkansızlıklar.

Başkanımız gece gündüz çabalıyor, fakat tek kişinin altından kalkabileceği bir durum değil. Son 2 ay kaldı son düzlük. Bugün takıma sahip çıkmazlarsa ne zaman çıkacaklar. Biz bütün büyüklerimizi kulübümüze desteğe davet ediyoruz ve bizimle beraber bu başarının altına imza atmalarını istiyoruz."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol