Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

Avrupa'da Elazığspor'a Yardım Gecesi Düzenlenecek!

2021-2022 Futbol Sezonu'na yine maddi sıkıntılar ve transfer yasakları ile giren Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor'a Hollanda’da yasayan Elazığlı iş insani Fatih Diribaş'tan müjdeli haber geldi...

Yaptığı yardımlarla Elazığlıların duasını alan Elazığlı iş insani Fatih Diribaş, maddi anlamda zor günler geçiren Elazığspor için kolları sıvadı.  

Geçtiğimiz hafta Elazığspor’u ziyaret eden ve Elazığspor Başkanı Serkan Çayır'dan kulübün son durumu konusunda  bilgiler alan Diribaş gazeteniz günışığı'na yaptığı açıklamada, Elazığspor'a maddi gelir desteği sağlamak amacıyla Avrupa'da Elazığspor'a yardım gecesi düzenleyeceklerini söyledi.

Diribaş konuyla ilgili olarak” Kulübümüzün bu durumda olması bizi çok üzdü. Kulübün genel sıkıntılarını başkanımız bizimle paylaştı.

Biz de elimizden geldiğince kulübümüze yardım sözü verdik. Avrupa’da   güzel bir organizasyon planımız var. Elazığspor gecesi düzenleyeceğiz.  Kulübümüze bir nebze de olsa destek sağlamak istiyoruz.”dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol