Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

AVRUPA ELAZIĞLILAR DERNEĞİ, BÜYÜK GECEYE HAZIRLANIYOR

Büyük geceye aylar öncesinden hazırlanan Avrupa Elazığlılar Derneği  Başkanı Muharrem Akan , “Son iki yılda pandemi sebebiyle Hemşerilerimle bir araya gelemedik.Bu yıl yeni yönetim kurulumuzun seçilmesi ve yeni Dernek binamızın hizmete girmesi ile birlikte çalışmalarımıza hız verdik. Pandemi’nin de bitmesiyle 22  Mayıs Pazar günü  ARDEK Park Düğün salonun’da HEP BERABER, YARINLARA Gecesi yapacaklarını belirtti.

Başkan Muharrem Akan , “Elazığ kültürünü yaşayabilme ve yaşatabilme adına elimizde olan tüm imkânlarımızı kullanıp Avrupa’da ve Almanya’da yaşayan  hemşerilerimizi ve Elazığ sevdalılarını aynı çatı altında bir araya getireceğiz. Gecede Avrupa’da yaşayan tüm Elazığlılar salonu dolduracak ve güç birliği oluşturacaktır.” dedi.

Geceye TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Ömer Serdar, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve Elazığ Ticaret Odası Başkanı Asilhan Arslan, Müsiad Almanya başkanı, Frankfurt Başkonsolosu, Mainz Başkonsolosu, Uıd Hessen Bölge Başkanı, TDİHK başkanı  katılacak. Gecede ayrıca Elazığlı sevilen Sanatçılar  Ahmet Karacan ,HGS Hayati Demirel,Ayhan Adar,Ahmet Yıldırım,Habip Yıldız ve Eren Poyraz sahne alacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol