Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

Aziz Sancar Akademisi Çalışmaları Tamamlandı

Ülkü Ocakları Elazığ İl Başkanı Reha Talha Aygen, Aziz Sancar Akademisi’nde uzman öğreticiler tarafından, hitabet, ekonomi, tarih, siyaset ve felsefe alanlarında dersler verileceğini kaydetti. Aygen, 2023 Lider Ülke Türkiye Vizyonu’ na uygun gençlerin yetiştirilmesini hedeflediklerini ifade ederek, akademinin ders içeriklerinin tamamlandığını kaydetti.

Başkan Aygen; “Ülkü Ocakları Elazığ İl Başkanlığı olarak, gençler adına üstümüze düşen sorumluluğun fazlasıyla farkındayız.

Gençlerimizin yolunu aydınlatmak ve vizyonunu geliştirmek için, çıktığımız bu kutlu yolda Aziz Sancar Akademi’sinin içeriğini tamamlamış bulunuyoruz. Her sene düzenleyip, geleneksel hale getireceğimiz programımızın yegane hedefi Elazığ’dan geleceğin Aziz Sancar’larını çıkarmaktır.

En güçlü silah fikir; en güçlü fikir Türk Milliyetçili’ğidir. Sözünü şiar edinen bir teşkilat olarak memleketimize, milletimize yön verecek gençler yetiştirmeyi kendimize esas vazife bildik.

Bu mübarek yolda ilgili, ilgisiz, yetkili, yetkisiz tüm kurum kuruluşları projemizi ve fikirlerimizi desteklemeye davet ediyoruz.

Bu necip milleti , bir adım ileriye götürmek için ömrünü vakfetmiş gençlerin, mücadelesine sahip çıkmanız temennisiyle.”dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol