Öne Çıkanlar yerelhaber Elazığspor O Hadis-i Şerif Bir Kez Daha Hatırlattı ENDİŞELİ BEKLEYİŞ Halis Zafer Koç Korgeneralliğe Terfi Etti

Bu haber kez okundu.

“BAHAR GELİYOR KONSERİ” BAŞLADI

Fırat Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından öğrencilerin moral ve motivasyonlarını artırmak öğrencileri Elazığlı sanatçılarla buluşturmak amacıyla başlatılan “Bahar Geliyor Konserleri” etkinliğinin ilk konuğu sanatçı Zafer Döner oldu.

Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi önünde gerçekleştirilen konsere Fırat Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Sinan Akpınar, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Sahne performansıyla göz dolduran rock müzik sanatçısı Zafer Döner öğrencilere bir birinden güzel eserler seslendirdi. Konserde öğrenciler hem baharın gelişini kutladı hem de konserin tadını çıkardı.

Konsere katılan öğrenciler gerçekleştirilen sosyal etkinlikler nedeniyle Fırat Üniversitesi Rektörlüğü’ne teşekkür etti.

Konser sonunda Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş adına Genel Sekreter Prof. Dr. Sinan Akpınar tarafından sanatçı Zafer Döner’e gerçekleştirilen etkinliğe desteklerinden dolayı plaket takdim etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol