Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

BAL’DA Ç. FİNAL PROGRAMI AÇIKLANDI FIRAT ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN’DA OYNAYACAK

Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Fırat Üniversitesi çeyrek finalde karşılaşacağı Muş Belediyespor karşılaşmasını, 3 Temmuz Cumartesi günü saat 17.00’de Erzincan Atletizm Pisti Futbol Sahasında oynayacak. Tarafsız sahada eleme usulü ile oynanacak olan 4. bölge çeyrek final karşılaşmalarının programı şöyle; 3 Temmuz Cumartesi, saat 17.00 Gaziantep ANKAS spor – Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor, Elazığ Doğukent sahası. Diyarbakırspor – Bağlar Belediyespor, Diyarbakır stadyumu Muş Belediyespor – MH. Fırat Üniversitesi, Erzincan atletizm pisti sahası Kurtalan spor – 76 Iğdır Belediyespor, Bingöl şehir stadyumu..

Her bölgenin 1. ve 2. Müsabakalarının galipleri ile 3. ve 4. Müsabakalarının galipleri yarı final müsabakalarını 7 Temmuz Çarşamba günü, Final müsabakaları ise her bölgenin yarı final müsabakalarının galipleri arasında 11 Temmuz Pazar günü oynayacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol