Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

Başkan Akpınar’dan Kovancılarspor’a Destek

Kovancılarspor Kulübü Başkanı Emrah Topuz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Hacı Akpınar’ı makamında ziyaret etti...

Bölgesel Amatör Ligin İlk Haftası'nda Pazar günü sahasında Bismil 21 Sportif Faaliyetler'i konuk edecek Kovancılarspor Kulübü Başkanı Emrah Topuz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Hacı Akpınar’ı makamında ziyaret ederek destek istedi.

Başkan Akpınar ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada Bordo-Mavili Kulübün lisans, iç saha ve deplasman ulaşım giderlerinin yanısıra çeşitli spor malzemeleri ve diğer ihtiyaçlarını belediyenin imkanları ölçüsünde karşılayacaklarını belirterek; "Kovancılarspor Başkanı ve Yönetimi bizleri ziyaret etti.

BAL Liginde mücadele edecek olan Kovancılarsporumuzun lisans, iç saha ve deplasman ulaşım giderleri, çeşitli Spor malzemeleri ve diğer ihtiyaçları belediyemizin maddi imkanları ölçüsünde destek vereceğiz.

Kovancılarsporumuza BAL Liginde yürekten başarılar diliyor, nazik ziyaretlerinden dolayı Kovancılarspor Başkan ve yönetimine teşekkür ediyorum..." dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol