Öne Çıkanlar yerelhaber Elazığspor O Hadis-i Şerif Bir Kez Daha Hatırlattı ENDİŞELİ BEKLEYİŞ Halis Zafer Koç Korgeneralliğe Terfi Etti

Bu haber kez okundu.

Başkan Cömert Bütün Elazığ'ıDavet Etti

Başkan Cömert yaptığı açıklamada şu ifadelerde bulundu " İlk güneşin kadınları kooperatifi yaklaşık 1 yıl önce Adana’da Güneşin Kadınları Çukurova Kooperatifi adıyla kuruldu.Daha sonra Aydın Nazilli Düzce Bodrum Muğla İzmir Balıkesir Çanakkale ve en son Elazığ’da kuruldu.

Projenin amacı ; projeye göre tüm illerde kurulması amaçlanan kooperatiflerle kadınların üretim yapabilmesi için gerekli organizasyonun oluşturulması ve küçük yatırımlarla ciddi katma değer elde etmeleri sağlanacak.

Güneşin kadınları Elazığ ise 22 Şubat 2021 tarihinde 7 girişimci kadının kurduğu bir kooperatiftir.

Kooperatifimiz kadınlarımızın el emeği göz nuru işlerini değerlendirip ev ekonomilerine destek olmaları ve iş emek istihdamını sağlamaya yönelik bir kooperatifdir.

Tüm girişimci ruhunu barındıran ve yaptıkları el emeği işlerini değerlendirmek isteyen kadınlarımızı kooperatifimize bekliyoruz.

Bizler ürünlerimizin organik, doğal ve el emeği olmasına dikkat ediyoruz.

Örneğin pekmez, reçel, turşu, kurutmalıklar, el işleri, doğal oyma işler süs eşyaları ve daha bir çok ürünün yer aldığı kooperatifimiz Türkiye’nin 9.kooperatifidir.Bizden sonra 10.ve 11.kooperatifler kurulmuştur.

lazığ’daki hemşehrilerimizi Nailbey mahallesi Akın sokaktaki dükkanımıza bekliyoruz’’ dedi Tüm hemşehrilerimizi Vali Fahribeydeki dükkanımıza bekliyoruz"

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol