Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

Başkan Kürüm'den Keban ve Ağın İlçelerine Ziyaret

İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Şahin, Keban İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Turan ve Başkan Yardımcıları ile birlikte Keban ilçesinde Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirdi. Daha sonra ise Ağın ilçe Gençlik Kolları Büşra Aktaş ve Başkan Yardımcıları ile birlikte Ağın ilçesinde Teşkilatla bir araya gelerek bir dizi temaslarda bulundu. 

KÜRÜM'DEN KEBAN VE AĞIN İlÇELERİNE GÖNÜL ZİYARETLERİ

Keban ilçesinde ev sahipliği yapan Yasin Abi ve Sultan Teyzeyi, Ağın ilçesinde de Latif Amca ve Nuray Teyzeyi ziyaret ederek, gönül sofrasına misafir oldular.

Kürüm, "Gönül Ziyaretlerimiz kapsamında her ilçede bir hanemize misafir oluyoruz. Ailelerimizle sohbet ederek, keyifli dakikalar geçiriyoruz. Bir bardak çayın verdiği huzuru inanın hep birlikte tadıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kendilerine selamını ileterek, evlerinden ayrılıyoruz." dedi

KÜRÜM'DEN KEBAN VE AĞIN İLÇELERİNE ESNAF ZİYARETLERİ

Kürüm, "Sokak sokak gezip, esnaflarımızı dinleyip varsa bir sıkıntıları, çözüm bulma noktasında yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ötekileştiren değil kucaklayan bir teşkilatız. Bu yolda tüm esnaf arkadaşlarımızın sorunlarına birlikte çözüm arayacağız." dedi.

Programa Keban ilçesiyle başlayan Kürüm, sonrasında Ağın ilçesiyle günü sonlandırdı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol