Öne Çıkanlar O Hadis-i Şerif Bir Kez Daha Hatırlattı ENDİŞELİ BEKLEYİŞ Halis Zafer Koç Korgeneralliğe Terfi Etti ARPA FİYATLARI GÖZDEN GEÇİRİLSİN FIRAT FESTTE KONSER VE SİNEMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN KÜRÜM'ÜN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Başkan Kürüm, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Basın, toplumsal bilinci artırmak, kamu yararının tesisi ve doğru bilgi akışını sağlamak açısından önemlidir.

Teknoloji ve bilişim sektöründeki gelişmelere bağlı olarak, yazılı basının yanı sıra internet gazeteciliğinin de günlük hayatın merkezinde konumlanmaya başlaması, okuyucuların 7/24 kesintisiz bir şekilde haberlere erişebilmesi, yeni bir çağın öncüsü olmuştur.

Demokrasimizin gelişmesi ve toplum bilincinin oluşturulmasında katkıları göz ardı edilemeyecek derecede olan, zaman mefhumu gözetmeden, her koşulda büyük bir fedakârlık ve özveri ile vatandaşlarımızın doğru ve eksiksiz habere ulaşması için çalışan gazetecilerimizin çabaları her türlü takdirin üzerindedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Elazığ'ımızın değerli basın mensupları başta olmak üzere tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, ebediyete intikal eden gazetecilerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol