Öne Çıkanlar yerelhaber Elazığspor O Hadis-i Şerif Bir Kez Daha Hatırlattı ENDİŞELİ BEKLEYİŞ Halis Zafer Koç Korgeneralliğe Terfi Etti

Bu haber kez okundu.

"BAŞKANIMIZ ELAZIĞ'A AYRI BİR ÖNEM VERİYOR"

CHP Elazığ İl Başkanı Çağlar Duran, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. CHP Elazığ İl Başkanı Çağlar Duran, Cumhuriyet Halk Partisi’ne son dönemde ilgilerin arttığını ifade ederek partisinin ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlun’un Elazığ’a ayrı önem verdiğinin altını çizdi.

Başkan Duran; “Cumhuriyet Halk Partisi’nin son dönemdeki gerek ülke siyaseti gerekse de Elazığ’daki siyasetinden sonra partimize ilgiler oldukça arttı. Bununda meyvesini toplamaya başlıyoruz. 300 kişilik bir kadın partilimiz oldu yeni. Onlarla ilgili geçen gün bir program yapmıştık aslında o program 8 Mart Dünya kadınlar günüyle alakalıydı ancak Gürsel Beyin rahatsızlığından dolayı o bu tarihte geleceği için ricası üzerine bu tarihe ertelenmiş bir programdı. Partimizin hem genel başkanından hem de artık yeni üyelerine kadar herkesin Elazığ üzerinde belirli bir çalışması olduğunu, Elazığ’a önem verdiğini gösteriyor.” Dedi.

Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dileyen CHP Elâzığ İl Başkanı Çağlar Duran, ramazan ayında yardımlaşmanın önemine dikkat çekti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol