Öne Çıkanlar O Hadis-i Şerif Bir Kez Daha Hatırlattı ARPA FİYATLARI GÖZDEN GEÇİRİLSİN FIRAT FESTTE KONSER VE SİNEMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ ENDİŞELİ BEKLEYİŞ Halis Zafer Koç Korgeneralliğe Terfi Etti

Bu haber kez okundu.

Belediye Hizmetlerini Karantinada Yönetiyor

Koronavirüs testi pozitif çıkan Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu'nun tedavisi devam ediyor.

Evinde kanatinada olan Başkan Uslu, sağlık problemine rağmen belediye çalışmalarını aksatmamaya çalışıyor.
İlçeye en iyi hizmeti vermek için bütün çabayı gösteren başkan Uslu, karantina sürecinde belediye hizmetlerini evinden yönetiyor.

Başkan Uslu yaptığı açıklamada, belediye ekiplerinin hız kesmeden çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, "Su problemi yaşayan Bademli köyü pozitif vakalarının da olduğu süreçte susuz bırakmak olmazdı. Su deposuna iki tanker su dolumu yapıldı. Ancak köyün su hatlarında bulunan kaçaklar yapılmadığı sürece taşıma su ile değirmen dönmez misali Bademlili hemşehrilerimizin işimiz zor.

Badem adası yolu üzerinde bulunan yaklaşık 900 metre küplük duvar örme işlerimiz, escawatör ve kepçemizin yardımı ile devam ediyor. Ağın Belediyesi Tarihinde daha evvel atölye olarak kullanılan ancak yaklaşık 20 yıldır Atıl durumda olan ve daha önceki yönetimlerde satılmayan sadece bir iş yerimiz mevcuttu.

Belediye bütçesine gelir getirmek ve atıl durumdaki binamızın kurtarmak adına restorasyon çalışmalarımız başladı ve tüm hızı ile devam ediyor . Şenpınar (vahşen) mahallesinde bir çeşme , Akpınar(andiri) mahallesinde 4 çeşme tadilatı, tamiratı peyzaj ı bittikten sonra sıra Başpınar (ekirek) mahallemizde bulunan çeşmenin tadilatı,tamiratı ve çevre düzenlemesine başladık."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol