Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

BELİRSİZLİK SÜRÜYOR!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, resmi Instagram hesabından yaptığı paylaşımla, 'sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa ettiğini' duyurdu.

Habere ilişkin Bakan Albayrak tarafından teyit ya da yalanlama gelmezken, hesabın hacklendiğine ilişkin bir açıklama da yapılmadı.

Bakan Albayrak'ın Twitter hesabına ulaşılamaması da dikkat çekti. Bakan Albayrak'ın istifa haberi, ulusal ve uluslararası basın yayın organlarında flaş koduyla duyuruldu.

Bakan Albayrak'ın Instagram hesabından yapılan paylaşımda, "Hazine ve Maliye Bakanı Bert Albayrak'ın resmi Instagram hesabından yapılan paylaşım şöyle: "Yaklaşık beş yıldır sürdürdüğüm bakanlık görevime sağlık sorunlarım nedeniyle devam edememe kararı aldım. Bundan sonraki süreçte artık zamanımı uzun yıllardır zorunluluktan ötürü ihmal ettiğim ve bana desteğini hiçbir zaman esirgemeyen annem, babam, eşim ve çocuklarıma ayıracağım.Çok büyük hedeflerle çıktığımız bu yolculukta gerçekleşecek olan bayrak değişimiyle yeni gelen arkadaşlarımız Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Büyük ve Güçlü Türkiye hedefine her zamankinden daha kararlı ve emin adımlarla devam edeceklerdir."

ELAZIĞ'DAN BAKAN ALBAYRAK'A DESTEK

Bakan Albayrak'ın istifa ettiği yönündeki haberlerin ardından milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve AK parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım'dan  Bakan Albayrak'a destek geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar , sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "...tam bağımsız Türkiye için ülkemize, partimize ve milletimize hizmetlerini tüm ülkelerin kırıldığı pandemi döneminde dünyanın gıpta ettiği bir noktaya taşıyan ve milli ekonomiyi inşa eden #BeratAlbayrakYanındayız Ülkemiz için milletimiz için daha yürüyecek çok yolumuz var." ifadelerine yer verdi.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ise "Ülkemize ve milletimize fedakarca yaptığınız hizmetleri biliyor ve devamını diliyoruz. “Ümitli olacağız, umutlu olacağız. Bu ülkenin yapacağı çok şey var.” #BeratAlbayrak @BeratAlbayrak" paylaşımında bulundu.

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım da paylaşımında; "Gece gündüz demeden çalışarak tam bağımsız ekonomi mücadelenizdeki gayretinizin, azminizin ve çalışma aşkınızın şahidiyiz. Biz dimdik duracağız Onlar boyun eğecek!" dedi.

REUTERS’TAN BİNALİ YILDIRIM İDDİASI

Reuters Haber Ajansı, AKP'den üst düzey bir yetkiliye dayandırdığı haberinde, Binali Yıldırım'ın ekonomiden sorumlu Cumhurbaşkanı Yardımcısı olabileceğini iddia etti.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın istifa ettiğini açıklamasının ardından istifanın kabul edilmesi durumunda ekonomi yönetiminin kime devredileceği netlik kazanmadı ancak eski Başbakan Binali Yıldırım’ın ekonomiden sorumlu Başkan Yardımcısı olabileceği yönünde beklentiler bulunuyor.

Reuters AKP'den üst düzey bir yetkiliye dayandırdığı haberinde, Binali Yıldırım'ın ekonomiden sorumlu Cumhurbaşkanı Yardımcısı olabileceğini iddia etti.

Anahtar Kelimeler:
BELİRSİZLİK SÜRÜYOR!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol