Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

"BİZ BU ŞEHRİN SAVAŞINA ORTAK OLMAYA GELDİK!"

HABER: ÖZGÜR YILDIRIM

Bordo-Beyazlı Forvet Oyuncu Feyzullah Şahin Güneş, Elazığspor'un verdiği savaşa ortak olmak için geldiklerini belirterek, "Bu takım kesinlikle düşmeyecek. Bu senede düşmeyecek ve seneye de şampiyonluğa oynayacak."dedi.

Pazar günü sahasında Nevşehir Belediyespor'la kritik maçta karşılaşacak Elazığspor'da zorlu maçın hazırlıkları yoğun tempoda devam ediyor. Çalışmaların çok güzel geçtiğini, ve kalan 8 maça galibiyet için çıkacaklarının altını çizen Bordo-Beyazlı Forvet Feyzullah Şahin Güneş, Elazığspor'da çok güzel bir aile ortamının olduğunu, bu aile ortamını kaybetmek istemediklerini söyledi.

* BU TAKIM KESİNLİKLE DÜŞMEYECEK.

Hakem hatalarına ve şansızlıkların kendilerini demorilize ettiğini de aktaran 25 yaşındaki golcü oyuncu; "Biz çok büyük bir camiaya geldik. Herşeyin farkında ve bilinci içerisindeyiz. Çok iyi top oynamamıza rağmen, şansızlıklar, hakem hataları bizi demorilize etti. Bu haftada yine hakem hatalarına rağmen, çok güzel bir galibiyetle ayrıldık sahadan. Bizim yanımızda olan Başkanımıza, Belediye Başkanımıza, taraftarlarımıza ve basınımıza futbolcular olarak teşekkür ediyoruz. Önümüzde bir 8 maçlık periyot var. 8 maçın hepsine en büyü aday olarak biz çıkacağız. Ben canı gönülden söylüyorum. Bu takım kesinlikle düşmeyecek. Bu senede düşmeyecek ve seneye de şampiyonluğa oynayacak. Burada beklentiler büyük. Biz canla başla çalışıyoruz. Biz taraftarımızın, camiamızın desteğini hissediyoruz. Biz mücadele ediyoruz. Bir savaş var ortada. Biz bu şehrin savaşına ortak olmaya geldik. Biz-siz yok biz artık bir bütünüz. Beraberiz. Mücadelemiz sürüyor. Başka seçeneğimiz yok. Sahada sizin gördüğünüz gibi en iyi topu biz oynuyoruz. En çok pozisyona biz giriyoruz. Top hâkimiyeti bizde. Bundan sonra sadece bu iyi oyunu skora yansıtacağız. Çok güzel bir aile ortamı var. Biz bu aile ortamını kaybetmek istemiyoruz. Buradan başımız eğik değil dik şekilde ayrılmayı düşünüyoruz. Bunun için mücadele edeceğiz. Savaşacağız."diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol