Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

"BİZ LAYIKIYLA BU İŞİ YAPAMADIK”

Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Ak Parti’nin Elazığ ve Türkiye’ye büyük hizmetler yaptığını belirterek, hizmetlerin anlatılması noktasında özeleştiri yaptı.

STK Platformu‘nun düzenlediği toplantıya katılan AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, "AK Parti Elazığ’a ve Türkiye’ye neler yapmadı ki. Ama bizler bunu yeterince anlatamadık bunu kabul ediyoruz."dedi.

*ÇEŞME AÇILIŞI VE MEZAR SULAMA SOSYAL MEDYADA YER BULUYOR

Muhalefet kadar yaptıkları hizmetleri anlatamadıklarını ifade eden Demirbağ; "Çünkü İstanbul’da bakıyoruz bir çeşme açılıyor veya mezarlıkları sulamak için İmamoğlu, bir plastik ibrik alıyor mezarlığı sulamak için ondan sonra büyük bir icraat diye sosyal medyada sunuluyor. Arkasından çeşme açılıyor Kılıçdaroğlu davet ediliyor geleceğin idaresine talep olan bir zat gidiyor çeşme açılışına. Bunların icraattan anladığı bu zaten. Yok çünkü zihniyetlerinin yapabileceği en büyük icraatlar bunlar. Bunu kapatabilmek için de Millet Bahçelerine karşı çıkıyorlar."diye konuştu.

*BİZ, HİZMETLERİMİZİ YETERİNCE ANLATAMIYORUZ”

"Bugün Millet Kütüphanesi Cumhurbaşkanlığı’nda yapıldı. Ben gittim Kovancılar'lı gençlerimizi götürdüm gezdik. Ben ilk defa gittim hayran kaldım.

Üniversiteli gençler oraya gidiyorlar derslerine çalışıyorlar çaylarını içiyorlar yemek vakti çorba ikram ediliyor.

Dünyada eşi yok. Millet bahçesi de bütün dünyanın dikkatini çekecek bir güzellik olacak.

Bütün Türkiye orayı görecek ve diyecek ki bu mangalda kül bırakmayan muhalefetin yaptığına mezarlık sulama işine bak birde millet parkına bak.

Bunu mukayese etme imkanı vermemek için karşı çıkıyorlar. Biz layıkıyla bu işi yapamadık bugüne kadar çok zayıf kaldık. Eğer bizler yaptıklarımızı anlatabilseydik bunlar konuşamazdı.”dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol