Öne Çıkanlar  elazığspor tff Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı Eğitim için ayrılan bir alanın eğitim dışında bir amaçla kullanılmasına karşıyız gayrimenkul

Bu haber kez okundu.

Bursluluk Sınavı 5 Eylül'de Yapılacak

Sınava Elazığ'dan 13 Bin 639 öğrencinin katılacağını belirten Gürtürk, sınavın İlimiz Merkez Ahmet Kabaklı Fen Lisesi, Atatürk Anadolu Lisesi, Aziz Gül Ortaokulu, Balakgazi Anadolu Lisesi, Cemil Meriç Fen Lisesi, Cumhuriyet Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Cumhuriyet Ortaokulu, Çubuk Bey Anadolu Lisesi, Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesi, Elazığ Anadolu Lisesi, Elazığ Kaya Karakaya Güzel Sanatlar Lisesi, Esra-Zafer-Eşref Yıldırım Ortaokulu, Gazi Anadolu Lisesi, Gazi Ortaokulu, Halit Hoca İmam Hatip Ortaokulu, Harput Anadolu Lisesi, Hıdır Sever Anadolu Lisesi, İmam Efendi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Kaya Karakaya Anadolu Lisesi, Kaya Karakaya Ortaokulu, Mehmet Koloğlu Anadolu Lisesi, Metin Koloğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Mezre Ortaokulu, Murat İlkokulu, Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi, Seyda Molla Bahri İmam Hatip Ortaokulu, Şehit Mehmet Öter Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şehit Önder Pınar Ortaokulu, Şehit Piyade Binbaşı Zafer Kılıç Anadolu İmam Hatip Lisesi, Şehit Sezer Aydemir İmam Hatip Ortaokulu ve Vali Tevfik Gür Ortaokulu olmak üzere toplam 31 Sınav Merkezi ile Alacakaya, Arıcak, Baskil, Karakoçan, Keban, Kovancılar, Maden, Palu ve Sivrice İlçe Merkezlerinde yapılacağını kaydetti.

Öğrencilerin sınav günü en geç saat 09.30’da sınava girecekleri okullarda hazır bulunmaları gerektiğini ifade eden Feyzi Gürtürk, "Öğrencilerimiz sınava gelirken yanlarında Fotoğraflı ve Onaylı Sınav Giriş Belgesi ile T.C. Kimlik Numaralı Nüfus Cüzdanı/ T.C. Kimlik Kartı veya süresi geçerli Pasaport getirmeleri gerekmektedir. Adayların; kullanımı doktor raporu ile belirlenen hasta veya engellilere ait cihazlar (işitme cihazı, insülin pompası, şeker ölçüm cihazı ve benzeri) hariç, çanta, cep telefonu, telsiz, radyo, saat, bilgisayar, kamera ve benzeri iletişim araçları ile depolama kayıt ve veri aktarma cihazları, kablosuz iletişim sağlayan cihazlar ve kulaklık, kolye, küpe, bilezik, yüzük, broş ve benzeri eşyalar ile her türlü elektronik ve/veya mekanik cihazlar, databank sözlük, hesap makinesi, kâğıt, kitap, defter, not vb. dokümanlar, pergel, açıölçer, cetvel vb. araçlar, delici ve kesici aletlerle sınav binalarına girmeleri yasaktır." dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol