Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

ÇAYIR; "SONUNA KADAR ZORLAYACAĞIZ"

TFF 3. Lig 1. Grup’ta kümede kalma mücadelesi veren ve yıllardır kapalı olan transfer tahtasını açmak yoğun çaba harcayan Elazığspor’da, Başkan Serkan Çayır ikinci kez İstanbul’a gitti.

İlk İstanbul seferinde futbolcular ve teknik direktörlerin temsilcileri ile bir araya gelerek istedikleri meblağları öğrenmeye çalışan Çayır ve kurmayları Elazığ’da yapılan telefon görüşmeleri sonrası bu sabah yeniden İstanbul’a döndü.



Özellikle yabancı futbolcularda yaşanan sıkıntılar hakkında son görüşmelerini yapacak başkan Serkan Çayır ve kurmayları, tahta problemini çözüme kavuşturmanın yollarını arayacak.

Başkan Serkan Çayır; "Daha önce görüşmelerde bulunduğumuz özellikle yabancı oyuncular ile tekrar görüşmelerde bulunacağız. Transfer tahtasını açabilmek için sonuna kadar girişimlerimizi sürdüreceğiz. Amacımız tahtayı açmak ve kadromuza ihtiyacı olan takviyeleri yapmak. Bu doğrultuda yapacağımız görüşmelerde sonuç ne olacak net bir şey söylememiz şu anda mümkün değil. Ancak biz yönetim olarak tahtayı açmak adına elimizden gelen gayreti sonuna kadar göstereceğiz.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol