Öne Çıkanlar yerelhaber Elazığspor elazığhaber O Hadis-i Şerif Bir Kez Daha Hatırlattı FIRAT FESTTE KONSER VE SİNEMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Bu haber kez okundu.

ÇELİK; BENİM ADAYIM YOK

Elazığ Esnaf Odaları Birliği yeni başkanını seçmek için Cuma günü Genel kurul yapacak.

Mevcut başkanın haricinde 3 ismin de yarışacağı genel kurulda en fazla oyu olan Elazığ Esnaf Odaları Birliği’nin yeni başkanı olacak.

Elazığ Esnaf Odaları Birliği’nin Başkanlık seçimi için geri sayım başladı. 

Cuma günü yapılacak olan genel kurulda mevcut başkanla birlikte 4 isim yarışacak.

Haftalardan beridir Elazığ kamuoyunun gündeminde olan Elazığ Esnaf Odaları Birliği Başkanlığı için yarışacak isimlerle ilgili gazetemize konuşan Elazığ Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Fikret Çelik, esnaflar arasında kendilerinin bir adayı desteklediği konusundaki söylentilerin gerçekleri yansıtmadığını söyledi.

TARAFSIZLIĞIMI SÜRDÜRECEĞİM

Elazığ Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Fikret Çelik, Elazığ Esnaf Odaları Birliğinin genel kurulunda hiçbir adayı desteklemediğini, tarafsız bir şekilde kooperatif başkanlığı görevini yürüteceğini belirterek genel kurulda aday olan isimlere başarılar diledi.

SÖYLENTİLERİN ASLI YOKTUR

Başkan Çelik 20 Mayıs Cuma yapılacak olan genel kurulda aday olan isimlerin hiç birinin de aklına yatmadığını belirterek menfaat ilişkisine dönüştürülmüş bu seçimde hiçbir adayı desteklemeyeceğini belirtti.

 Esnaf odaları arasında kendilerinin bir adayı desteklediği yönünde çıkartılan söylentilere de açıklık getiren Başkan Çelik, bu tür söylentilerin aslı yoktur dedi.

ELAZIĞ'A ÜZÜLÜYORUM, HERŞEY MENFAAT OLMUŞ

Elazığ Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı olarak ortada olduğunu aktaran Çelik;  “Elazığ’a üzülüyorum, çalışıp da bir yerlere geleyim diye gelmiyorlar. Seçimde 4 aday olacağını duyuyorum, bir aday ile tanışmışlığımız var sadece. Adayların hiç birisini desteklemiyorum ve tarafsız bir şekilde kooperatif başkanı olarak yerimde sabit olarak kalıyorum. Ancak seçim sona erdikten sonra Birlik Başkanlığı koltuğuna kim oturursa gidip tebrik ederim.” Diye konuştu.

HER ŞEY MENFAAT İLİŞKİSİNE DÖNMÜŞ

Elazığ Esnaf Odaları Birliği Başkanlığı işini becerecek bir aday çıkmadığının altını çizen Başkan Çelik; “Elazığ bambaşka olmuş, mevcut işi becerecek kimse çıkmıyor. Her şey menfaat ilişkisine dönmüş. Ben 40 senedir kooperatifte çay haricinde boğazımdan bir şey geçmemiştir.”dedi.

ADAYLAR AKLIMA YATMIYOR

Fikret Çelik son olarak başkan adaylarının aklına yatmadığını belirterek; “Esnaflar ise sen nasıl söylersen o şekilde olur diyor, ama benim aklıma yatmıyor. Hizmet yapmadıkları için ben sebep olmak istemiyorum. İfadelerini kullandı.

ŞU İSİMLER YARIŞACAK

21 Mayıs Cumartesi günü yapılacak olan Elazığ Esnaf Odaları Birliği Genel Kurulunda Birliğin mevcut Başkanı Cemil Erdem’in dışında Harput Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Turan Kurnaz, Elazığ Konfeksiyoncular ve Tuhafiyeciler Esnaf Odası Başkanı Mithat Ulaş ve Elazığ Sıhhi Tesisatçılar Oda Başkanı Mehmet Çete adaylık için yarışacak.

Anahtar Kelimeler:
ÇELİK BENİM ADAYIM YOK

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol