Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

Çiçek'ten Başbağlar Çıkışı

Saygıdeğer milletimiz, bugün başbağlar katliamının 28.Yıl dönümü.

Bugün başta Sözcü, Cumhuriyet ve diğer sol yayın organlarının ve insan haklarından hak,hukuk ve adaletten bahseden sözde gazeteler ve yazarların Başbağlar Katliamı ile ilgili bir tek yazısına rastlamadım.

Şu gerçeği görelim, 2 Temmuz günü Sözcü ve Cumhuriyet sol tandaslı medya organlarında  Madımak olaylarıyla ilgili yazılanlara, söylenilenlere de şahit oldunuz, gördünüz. 
Başbağlar Katliamı ile ilgili tek bir söz söylemeyen yazarların ve gazetelerin, dertlerinin hak,hukuk ve insanlık olmadığı, bugün bu tavırlarıyla ortaya çıkmıştır.


Evet, herkes halkımızı bu konuda uyarmalı ve halkımıza bunların gerçek yüzünü göstermeli.

Bunların derdi Türkiye Cumhuriyeti devletini yıkmak,itibarsızlaştırmak ve halkı umutsuzluğa sevk etmekten başka birşey değildir. 


Başbağlar katliamında hayatını kaybedenlerle,Sivas'taki Madımak Oteli'nde kirli provakasyonla hayatını kaybeden tüm insanlara Cenab-ı Hak'tan rahmet dilerken yakınlarının acılarını da paylaştığımızı ifade ederim.


İnsan hakları adı altında yazar çizerlerin ve riyakarların derdinin insanlık olmadığı, bu vesileyle bir kez daha görülmüştür.


Ülkemizin huzuru ve birlik-beraberliğinden rahatsız olan dış güçlerin dün olduğu gibi bugün de ülkemizi karıştırmak için her türlü yola başvuracakları da bir gerçektir.


Herkesin, birlik-beraberlik ve huzur için, sevgi kardeşiliğini pekiştirmesi için çaba ve gayret sarfetmesi dini ve milli bir görevdir.


Ülkemizde tekrar büyük acılarının yaşanmaması dileğiyle herkesin üzerine düşeni yapması sonucu bu olumsuzkların bir daha yaşanmıyacağı inancındayım.


Rabbimiz ülkemizin birlik,beraberliğini ve huzurunu bozmak isteyenlere fırsat vermesin.


ALLAH ülkemizi idare edenlerin yar ve yardımcısı olsun.

Ülkemizin birlik,beraberliği ve huzuru için mücadele eden bu uğurda şehit olan kahraman askerimizi,polisimizi,korucularımızı rahmet,minnet ve gözyaşlarıyla yad ediyoruz.
Yakınlarına da sabr-ı cemil niyaz ediyoruz.

Raif Çiçek
Ülkü Ocakları ve MHP Elazığ İl Eski Başkanı, MHP MYK Eski Üyesi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol