Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

Çiçek Teşekür Mesajı Yayımladı

Çiçek mesajında "Saygıdeğer ağabeylerim kıymetli kardeşlerim , değerli dava arkadaşlarım Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yürütme Kurulu’nda görev almamı sağlayan ülkenin istikrar ve huzuru için Türk milletinin istiklal ve istikbali için kişi ve parti menfaati gözetmeksizin Önce ülkem ve milletim sonra partim diyen bilge kişi, vatan ve millet sevdalısı ülkücü milliyetçi hareketin lideri sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey’e teşekkür eder saygılar sunarım.

Ülkücü hareketin şehitlerini rahmet,minnet ve saygıyla anarken görevimiz boyunca onlara layık olmak en büyük gayem olacağını belirtmek isterim.  Ülkü Ocakları’nda , Milliyetçi Hareket  Partisi  ve diğer yan kuruluşlarımızda bugüne dek görev almış, hizmet etmiş ve fedakarlık yapmış tüm büyüklerime saygı ve hürmetlerimi sunarım. Yine bugün 18 mart Çanakkale Şehitleri günü münasebetiyle dinimiz,vatanımız ve milletimize hizmet etmek için şehit olan bu milletin aziz insanlarını da rahmet ve minnetle anıyorum.

Görev dönemimiz boyunca da ülküdaşlarımızla birlik,beraberlik, sevgi,saygı ve kardeşlik içinde ülkemizin,milletimizin ve insanlığın yararına hayırlı hizmetler yapabilmeyi Cenab-ı haktan niyaz ediyorum.

Herkese sevgi ve saygılarımı sunarım." dedi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol