Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

ÇİRKİN İŞARETLEME

Elazığ’da kimliği belirsiz kişi veya kişilerce Rızaiye Mahallesinde CHP Parti üyesinin evinin kapısına çarpı işareti konularak ölün yazıldı.

Elazığ’da CHP parti üyesi Faysal Akgün’ün yaşadığı evin kapısına çarpı işareti konuldu. Akgün’ün işaretlemeyi fark etmesinin ardından polisi arayarak durumu bildirmesinin ardından, mahalleye gelen polisler, soruşturma başlattı.

Elazığ'da Rızayi Mahallesi’nde oturan CHP parti üyesi Faysal Akgün'ün kapısının duvarına çarpı işareti ve hilal konularak, ‘Ölün' ifadesi yazıldı. Akgün işaretlemeyi fark etmesinin ardından durumu polise bildirdi. Olay yerine giden polisler soruşturma başlattı.

“DEVLETİMİZİ DUYARLI OLMAYA ÇAĞIRIYORUM”

Yaşananları anlatan Faysal Akgün, “Sabah 09:00 gibi uyandım evden çıkmak için kapıyı açtığımda kapımın yan duvarına çarpı içeri konularak ‘Ölün' yazıldığını gördüm.

Bu yazıyı görünce şok oldum sinirden titremeye başladım.

Sonrasında abimi çağırdım abim de emniyeti aradı emniyetteki memurlar da gelip inceleme yaptılar.

Tarih tekerrür etmeseydi, Maraş’ta da bu katliam yapıldı, Sivas’ta da, Çorum’da da yapıldı. Aynısından burada da Elazığ'da da Aleviler’in üzerinde oyun oynanıyor.

Devletimizi duyarlı olmaya çağırıyorum, gelsinler ne gerekiyorsa yapsınlar” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (0)

Anahtar Kelimeler:
ÇİRKİN İŞARETLEME

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol