Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

Demirci Basın Mensuplarını Ağırladı

Ziver Garden’da, düzenlenen kahvaltı programıyla, gazeteciler ile bir araya gelen Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci, Elazığ’a olan sevgisini vurgulayarak, Ziver Garden’ı, Elazığ’a kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti “ Elazığ’da Gezip Dolaşmaktan Ve İnsanlarıyla Bir Arada Olmaktan Onur Duyuyorum” Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci, programda yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “ Ülkemiz, pandemi, deprem, sel ve yangın gibi afetlerle mücadele ediyor. Öncelikle, bu afetlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza, Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum.

Allah, devletimize ve milletimize zeval vermesin.

Yaralarımız inşallah ,tez zamanda sarılır.

Mutlu ve huzurlu günlerimizi tekrar yaşarız.

Bugün, Aziz şehir El-Aziz’deyiz. Fırsat buldukça, Elazığ’da gezip dolaşmaktan ve insanlarıyla bir arada olmaktan onur duyuyorum.

Bugün de, Elazığ’ımızın güzide basın mensuplarıyla, yani sizlerle bir arada olmak istedik.

Allah, hepinizden razı olsun.

Bu davetimize, icabet ettiniz. Hepinize teşekkür ediyorum.

Elazığ’da olmaktan gurur duyuyorum.

Bu şehrin insanlarını, çok seviyorum.

Bu şehrin insanları ile bir arada olmaktan ve onları dinlemekten, büyük bir keyif ve onur duyuyorum. Elazığ’a, çok şükür bir işletme daha kazandırdık. İlimize geçen yıl, kendi markamız olan, Ziverbey Restorantı açmıştık, şimdi de, restorantımızın yanına, Ziverbey Garden’ı açtık.

Bu yatırımımızı, memleketimize hizmet etmek ve insanlara, katma değer sağlamak amacıyla yaptık. Sözlerime son verirken, davetimize icabet ettiğiniz için, hepinize bir kez daha teşekkür ediyorum. Rabbim, birliğimizi ve bütünlüğümüzü bozmasın.

Çok kısa zamanda, eski günlere dönmeyi ve bir arada olmayı nasip etsin” dedi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol