Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

DEPLASMANDA KALE KAPALI

TFF 3. Lig 1. Grup'ta kümede kalma adına son 2 maça çıkacak olan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz  Elazığspor son haftalarda yakaladığı seri ile bu mücadeledeki rakiplerini puan olarak yakalarken, Bordo Beyazlı takım dış saha performansıyla da öne çıkıyor.

Ligin son 8 haftasında oynadığı karşılaşmalarda 18 puan toplayan Elazığspor, bu periyotta deplasmanda oynadığı 3 karşılaşmada rakip fileleri 5 kez havalandırırken kalesinde sadece bir gol gördü. Bordo Beyazlı takım 8 haftalık süreç içinde deplasmanda karşılaştığı Kâhta 02 Spor’u 1-0, Hendekspor’u 3-0 mağlup ederken Belediye Kütahyaspor ile 90+3. Dakikada yediği golle 1-1 berabere kalmıştı.

Elazığspor 8 haftalık süreç içinde kendi evinde oynadığı 5 karşılaşmada ise Batman Petrolspor ile Arnavutköy Belediyespor’u 2-1, Sancaktepespor’u 2-0 mağlup ederken, Nevşehir Belediyespor ve Formül Erbaaspor ile 2-2 berabere kalmıştı. Bordo Beyazlı takım deplasmanda gole kapattığı kalesini evinde oynadığı karşılaşmalarda gole kapatamadı. Elazığspor evinde oynadığı beş maçta 10 gol atarken kalesinde ise 6 gol gördü.

Anahtar Kelimeler:
DEPLASMANDA KALE KAPALI

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol