Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

DEVA  ESNAFLARLA BİR ARAYA GELDİ.

Gerçekleştirdikleri ziyaret ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan, DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Mehmet Kangal; döviz kurlarındaki artışın esnafları olumsu etkilediğini ifade etti. Kangal "Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik belirsizliğin ve hızlı yükselen döviz kurlarının, vatandaş ve özellikle esnafımız nezdinde olumsuz etkileri, gün geçtikçe artmaktadır. 

Satılan ürünlerin büyük bir kısmının dövize endeksli olarak fiyatları da artmakta, buna bağlı olarak satışlar sekteye uğramaktadır.

Esnafımız,  rafında olan ürünleri satsa da kâr  edememekte, sattığı fiyattan daha yükseğe, tekrardan yerine koymaya mecbur kalmaktadır.

Günlük , hatta saatlik fiyat değişimleri nedeni ile öz sermayesini bile koruyamayan esnaf, ne yazık ki önünü de görememekte , geleceğinden umutsuz çaresiz bir şekilde beklemektedir.

Dayanacak gücü kalmayan esnafımız artık; haykıra haykıra yönetime karşı sitemlerini dile getirmekte ve bir an önce işlerinin düzene girmesini beklemektedir."dedi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol