Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

DEVA’dan Karakoçan Tepkisi “ARTIK YETER”

DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Mehmet Kangal yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Artık yeter demek istiyoruz.

Mevcut iktidarın, ülkemizin her kademesinde uyguladığı liyakatsizlik ve adam kayırmacılığın son bulmasını, birilerinin yakını olmadan da kamuda işe girmenin mümkün olmasını istiyoruz. Hemen her gün duyduğumuz adaletsiz kadrolaşma girişimlerinin sonuncusunu; Karakoçan Belediyesi’nde görüyoruz.

“ “İktidar Partisinin İlçe Gençlik Kolları Başkanının Da, Bu Listede Olduğu Görülmüştür “ Açıklamlarını sürdüren Kangal, “Edindiğimiz bilgilere göre; alınan işçilerin belediye meclis üyelerinin yakınları olduğu ve aynı soy ismi taşıdıkları, hatta; bizzat iktidar partisinin ilçe gençlik kolları başkanının da, bu listede olduğu görülmüştür.

Gerçekleşen alımlardaki kriterin, sadece particilik ve kayırmacılık üzerinden yürüdüğü ortadadır. İşsizliğin bu kadar yüksek olduğu bir ortamda , tabiri caizse ekonomik savaş veren gençlerimizin , büyük umutlarla yapmış olduğu iş başvurusunu, bu şekilde haksızlıklarla engellemek , yönetim anlayışının halk için değil, parti için yapıldığının en açık göstergesidir.”dedi “Bu Kişilere Öncelik Verilmesi Adaletsizliğin Ve Liyakatsizliğin Yerele Yansımış Halidir” Karakoçan Belediyesi’ne alınan personellerin, belediye meclis üyelerinin yakınları ile AK Parti Karakoçan Gençlik Kolları Üyeleri arasından seçilmesinin adaletsizlik olduğunu vurgulayan Kangal, “ Alımlarda çok sayıda Karakoçanlı vatandaşımızın başvurusu bulunmasına rağmen, hiçbir haklı gerekçe öne sürmeden, bu kişilere öncelik verilmesi , adaletsizliğin ve liyakatsizliğin yerele yansımış halidir. Vatandaşımızın hakkını gasp eden bu zihniyet , acilen yapılan yanlıştan dönmeli ve işçi alımlarını adetli bir şekilde gerçekleştirmelidir .” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol