Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

Duran’dan Şahide Nineye Bayram Ziyareti

CHP Elazığ İl Başkanı Çoskun Çağlar Duran, 6 çocuk ve 80 torunu olan  103 yaşındaki  Şahide nineyi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle Sivrice ilçesine bağlı Sürek köyündeki evinde ziyaret etti. Ziyarette hem eskiler yad edildi, hem de hatıra fotoğrafları çektirilerek bu anlar ölümsüzleştirildi.

“Elini Öptük Hayır Duasını Aldık”

CHP Elazığ İl Başkanı Duran ziyaret ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede,  " 103 yaşındaki Şahide nineyi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle evinde ziyaret ettik. Şahide nine, şehrimizin en yaşlı insanıdır. Bir asırdan fazladır hayattadır. Ninemizi Sivrice ilçesine bağlı Sürek köyündeki evinde ziyaret ederek elini öptük, hayır duasını aldık. Yaşlılarımız bizler için büyük değerdir. Toplumumuz, yaşlı insanlarımızın verdikleri değerlerle ayaktadır. Bizler de, bu büyük değerlerimizi unutmadık, unutmayacağız” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol