Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

Efsane Kaymakam Ayağının Tozuyla Çalışmalara Başladı

Çemişgezek Kaymakamlığı döneminde ,çok kısa bir süreye çok sayıda proje sığdıran Güder, Çemişgezekliler tarafından efsane kaymakam olarak adlandırılmıştı.

Yaptığı başarılı çalışmalarla adından söz ettiren Güder, başarılı çalışmaları dolayısıyla atandığı Varto Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı görevinde de,  önemli işlere imza atacağını ortaya koydu.

İlk Günden Gönülleri Fetih Etti

 Yeni görev yerinde çalışmalarına hızla başlayan Mehmet Güder, vatandaşlarla bir araya geldi.  Eşine az rastlanır katılımcı demokrasi örneklerinden birini ortaya koyan Güder, Vartolu vatandaşların görüş ve önerilerini dinledi. 

Vartoluların göreve yeni başlamasına karşı Mehmet Güder’e gösterdiği yoğun ilgi gözlerden kaçmazken,  vatandaşlar gösterilen yoğun ilgi ile ilgili olarak yaptıkları değerlendirmede; Güder’in, göreve başlamasının üstünden çok uzun bir süre geçmemesine karşın gönüllerini fetih ettiğini belirttiler.

Gerçekleştirdikleri ziyaret ile ilgili olarak değerlendirmede bulunan Varto Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Güder ise; “İlçe merkezimizde esnaflarımızı ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir araya geldik, belediye hizmetleriyle ilgili halkın taleplerini dinledik.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol