Öne Çıkanlar FIRAT FESTTE KONSER VE SİNEMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ ENDİŞELİ BEKLEYİŞ ARPA FİYATLARI GÖZDEN GEÇİRİLSİN Halis Zafer Koç Korgeneralliğe Terfi Etti MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI

Bu haber kez okundu.

EFSO'NUN YENİ BAŞKANI HAVABULUT OLDU

ELEKTRONİKÇİLER, FOTOĞRAFÇILAR, SAATÇİLER ODASI BAŞKANI HAVABULUT OLDU

Elektronikçiler, Fotoğrafçılar, Saatçiler Odası olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Genel Kurulda mevcut başkan Seyfettin Kara ve Mehmet Havabulut başkanlık için yarıştı.

Genel kurulda delegelerin 151 oyunu alan Mehmet Havabulut Elektronikçiler, Fotoğrafçılar, Saatçiler Odasının yeni başkanı oldu.  Eski başkan Seyfettin Kara ise 101 oy aldı.


HAVABULUT; "ODAMIZI DAHA İYİ BİR YERE GETİRMEK İÇİN DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM"

Genel Kurulda konuşan Başkan Adayı Mehmet Havabulut, “Ben ve ekibim 27 Mart’ta adaylığımızı açıkladık. O günden bugüne tüm esnaflarımızı gece gündüz demeden iyi günde kötü günde yanında olmaya çalıştık. Her gittiğimiz yerde kendimizi ifade ettik. Yapacağımız projeleri ifade ettik. Odamız 30 yıldır Seyfettin Başkan tarafından yönetilse de biz daha iyi yönetileceğine inandığımız için biz bu yola çıktık. Sadece sizden bugün odamızı daha iyi bir yere getirmek için desteklerinizi bekliyorum, Seyfettin Başkan’a da başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.



 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol