Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

El-Aziz Emlakçılar Derneği’nden Üyelerine Önemli Hizmet

Altı ay önce kurulan El -Aziz Emlakçılar Derneği’nden yapılan açıklamada, derneklerinin esnafların sorunlarının çözümü için aralıksız bir şekilde çalıştığını ve emlakçıların sorunlarını her ortamda dile getirdiklerini vurguladı.

Yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi veren, El-Aziz Emlakçılar Derneği Başkanı Nuri Gülyüz, ELZEM-DER olarak tabela derneği olmadıklarını ifade ederek, pandemi kısıtlamalarının kalkmasıyla sahada daha aktif olacaklarını ifade etti.

‘’Birlik Ve Beraberliği Sağladık’’

Gülyüz; ‘’Derneğimizi kuralı yaklaşık altı ay oldu. Derneği kurduğumuzda meslektaşlarımız arasında birlik ve beraberlikten bahsetmiştik, hamdolsun birlik ve beraberliği sağladık ve öyle de devam edeceğiz.’’ dedi.

“Ayakçıların Önüne Tam Manasıyla Geçemedik”

 Gülyüz; ‘’Ayakçı, diye tabir ettiğimiz ve emlakçılık ile alakası olmayan kişilerin önüne tam manasıyla geçemedik. Ancak işimizi severek ve düzgün bir şekilde yaparsak, müşterilerimiz onları tercih etmeyip , biz gerçek emlak danışmalarıyla ticaret yapacaktır. Peki işimizi düzgün yapalım dan kasıt nedir?

Bu noktada, Müşteri ve Emlakçı Arasındaki Yetki Sözleşmesi, olmazsa olmazımızdır.   Biz El-Aziz Emlakçılar Derneği olarak ,matbaadan resmi geçerliliği olan yetki sözleşmesi yaptırıp, üyelerimize dağıttık.’’ ifadelerini kullandı.

                “Artık Esnaflarımızın Avukatları Var”

 Üyelerine hukuk hizmeti vermeye başladıklarını belirten Gülyüz;Meslektaşlarımızın daha güvenli ve daha bilinçli çalışabilmeleri için, derneğimize  avukatlar tuttuk. Üyelerimizin satış işlemi öncesi ve sonrası, evrak takibi ve daha hızlı işlem yapabilmeleri için, ekibimize evrak takipçisi arkadaşlar dahil ettik. Profesyonel hizmet için, yazılım firmalarıyla anlaşıp, drone çekimi için anlaşma sağladık. ”dedi

“Vatandaşlarımız Üyelerimizle Çalışmak İsteyecek”

El-Aziz Emlakçılar Derneği Başkanı Nuri Gülyüz açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı;  “Güzel çalışmalara imza attığımıza inanıyor ve devamının olacağını umuyorum. İnşallah gün gelecek, bütün emlakçı meslektaşlarım birer El-Aziz Emlakçılar Derneği üyesi olacak. Vatandaşlarımız ise El-Aziz Emlakçılar Derneği üyesi olan emlakçılar ile çalışmak isteyecektir”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol