Öne Çıkanlar Elazığ ziyaret yenıufuk yeniufuk gazetesi Elazığdaki kaçakçılık operasyonunda 40 bin adet bandrolsüz makaron ele geçirildi 23 ELAZIĞ FK SERİYE BAĞLADI 01

Bu haber kez okundu.

Elazığ'da Operasyon!

Elazığ’da Jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda Kovancılar’da ikamet eden M.S. ve R.S. isimli şüpheliler ile Palu ilçesinde ikamet eden B.Ö. isimli şüphelinin ev ve eklentilerinde kenevir ekimi yaptıkları bilgisine ulaştı.

Kovancılar İlçe Jandarma Komutanlığı, Palu İlçe Jandarma Komutanlığı ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda M.S. ve R.S. isimli şüphelilerin kenevir ekimi yaptığı bölgede ve evlerinde yapılan arama sonucunda 187 Kök Kenevir Bitkisi, 2 bin 530 gram Kubar Esrar, 10 gram Eroin, 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilirken, B.Ö. isimli şüphelinin kenevir ekimi yaptığı bölgede yapılan arama sonucunda ise 476 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Kovancılar Cumhuriyet Savcılığı ve Palu Cumhuriyet Savcılığının talimatlarıyla şüpheliler hakkında yasal işlem başlatıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol