Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

Elazığ İÖİ, Beşiktaş’ı konuk ediyor

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Lig 5. Hafta mücadelesinde Cumartesi günü ilimizde Beşiktaş HDI Sigorta ile karşılaşacak olan Elazığ Özel İdare Spor Kulübü’nde hazırlıklar tamamlandı.

Saat 14:30’da Çimentaş Spor Salonunda Baş Antrenör Hakan Acer ve yardımcılarının kontrolünde gerçekleştirilen son çalışmanın ardından, teknik ekip ve oyuncularımız kampa girerek maç saatini beklemeye başladılar.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş ve İl Özel İdarespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, gerçekleşen son antrenmanı ziyaret ederek zorlu Beşiktaş maçı öncesinde teknik heyet ve sporculara moral verdiler.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren oyuncular, Genel Sekretet Ali Şiş ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek galibiyet sözü verdiler.

Elazığ Özel İdare Spor Kulübü ile Beşiktaş HDI Sigorta arasında 20 Kasım Cumartesi günü saat 14.30’da Çimentaş Spor Salonu’nda oynanacak olan müsabakanın biletleri maç günü satışa sunulacak.

Elazığ Özel İdare Spor Kulübünden yapılan açıklamada, zorlu maçta tüm sporseverlerin yanlarında olmaları istenilerek, tribünleri doldurmaları istedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol