Öne Çıkanlar yerelhaber Elazığspor O Hadis-i Şerif Bir Kez Daha Hatırlattı ENDİŞELİ BEKLEYİŞ Halis Zafer Koç Korgeneralliğe Terfi Etti

Bu haber kez okundu.

"ELAZIĞ STK PLATFORMU 200 PROJECİ GENÇ YETİŞTİRİYOR” PROJESİ

Elazığ STK platformunun planladığı projeci gençler yetiştiriyoruz projesi kapsamında, 15 Temmuz milli irade ocakları bünyesinde kurulan proje ekibine, projeler ile ilgili eğitim ve hazırlanan projelerin değerlendirme toplantısı yapıldı.

* ASLAN; " STK PLATFORMU, 20 DERNEKLE ÇALIŞMALARINI YÜRÜTECEK."

Elazığ STK Platformu Dönem Sözcüsü Ergün Aslan, “Elazığ STK Platformu 200 Projeci Genç Yetiştiriyor Projesinde sona geldiklerini açıkladı.

Aslan, “ilin geleceğini belirlemede ki en önemli çalışmamız en önemli mücadelemiz “Elazığ STK Platformu 200 Projeci Genç Yetiştiriyor” projemizdi. Bu projemizle ilgili çalışmalarımız son noktaya ulaştı.

Artık projeci sivil toplumla ilgili projeci gençlerimizi yetiştirme noktasında sona geldik ve artık derneklerimiz bünyesinde proje ekipleri proje grupları oluşturuyoruz” dedi. Yaklaşık 20 Dernekle Çalışmalarını yürütecek olan STK Platformu, bu kapsamda 15 Temmuz milli irade ocaklarında sunulan projeleri değerlendirildi.

Aslan, “ Bugün 15 Temmuz Milli İrade Ocaklarındayız. 15 Temmuz Milli İrade Ocaklarımız bizim eğitimlerimiz sürecinde oluşturduğu proje grubuyla şimdi toplantımızı yapacağız.

Planladıkları projeleri değerlendireceğiz kısacık da bir eğitim yapacağız ve 15 Temmuz Milli İrade Ocaklarımız proje hazırlamaya ve Prodes sürecine başlayacak” ifadelerini kullandı.

* ÖZTEKKELİ'DEN ASLAN'A TEŞEKKÜR…

15 Temmuz Milli İrade Ocağı Genel Başkan Yardımcısı Heybet Öztekkeli, başlatılan proje için Ergün Aslan'a teşekkür etti.

Öztekkeli, “Bu güzel projeden dolayı Ergün Başkanı'ma teşekkür ediyorum.

Bütün STK’ları birleştirip güzel projeler meydana getirmeye çalışıyor bizde ekibimizi hazırladık eğitimimize bugün başlayacağız teşekkür ederim” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol