Öne Çıkanlar ELAZIĞ BELEDİYESİNDEN MİNİKLERE SİNEMA KEYFİ BELEDİYE ÇARŞISI ESNAFI DERTLİ son yolculuğuna uğurlandı Keleştimur Ya Hafriyat

Bu haber kez okundu.

Elazığlılar Her Yerde!

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremlerin ardından 10 ilde arama ve kurtarma çalışmaları devam ederken, Manisa ve  tüm Türkiye’de depremzedelere yardım gönderilmeye devam ediliyor.

Manisa’dan bir yardımda Manisa Elazığlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği üyelerinden geldi. Manisa Elazığlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Erhan Doğan üyelerin ivedilikle hazırladığı 57 yardım kolisini deprem bölgesine gönderdiklerini ifade etti. 

Başkan Erhan Doğan; “Bizim memleketimiz Elazığ başta olmak üzere 10 ilimizi etkileyen deprem bizleri derinden  üzdü. Bizler  üyelerimizin desteği ile 57 koli temel gıda kolisi hazırladık ve kolilerin gönderimini sağladık.

Bizlere destek olan üyelerimize teşekkür ediyorum. Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dilerim. Rabbim hayırlarımızı kabul etsin. Gün birlik günüdür”  dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol