Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

ELAZIĞSPOR'DA 3 PUAN YOLCULUĞU

Temsilcimiz Elazığspor, TFF 3. Lig 1. Grup 22. haftasında oynayacağı Karaman Belediyespor maçı hazırlıklarının Elazığ Etabı'nı tamamladı.

TFF 3.Lig 1.Grubun 22. Haftası'nda 13 Şubat Pazar günü saat 13:00'te deplasmanda Karaman Belediyespor'un konuğu olacak Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor yaptığı tek çalışma ile zorlu maçın hazırlıklarını Elazığ'da ki bölümünü tamamladı. Saat 12:00'de Elazığspor Tesisleri'nde yapılan ve yaklaşık 90 dakika süren günün tek idmanına ısınma hareketleri ile başlayan Bordo-Beyazlılar taktik antrenmanı ile çalışmayı tamamladılar.

Teknik Direktör Cafer Aydın ile yardımcıları gözetiminde yapılan idmana sakatlıkları bulunan Selim Enes Özeren ve Gökhan Ekmen dışında tüm futbolcular katılırken, Yusuf Ensar Poyrazlı takımdan ayrı düz koşu yaparak antrenmanı tamamladı.

*GAKGO YARINGİDİYOR…

Yaptığı tek çalışma ile Karaman Belediyespor Maçı hazırlıklarının Elazığ Etabı'nı tamamlayan temsilcimizde bu maçın gidiş-dönüş programı netleşti.

Cuma günü sabah saatlerinde kendi özel otobüsü ile Karaman'a gidecek olan ve akşam saatlerinde bu kente ulaşması beklenen Elazığspor kafilesi konaklayacağı yerleşecek. Karaman Belediyespor Maçı'nın son çalışmasını bu şehirde gerçekleştirecek olan temsilcimiz, Pazar günü oynanacak olan maçın ardından yine karayolu ile ilimize dönecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol