Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

Elazığspor Transfer Tahtası Açıldı

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor'da, 2.5 yıldır kapalı olan transfer tahtası yapılan girişimler sonucu açıldı.

TFF 3. Lig 1. Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren  ve 2.5 yıldır kapalı olan transfer tahtasını açabilmek için yoğun çaba harcayan Elazığspor, sonunda muradına erdi. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın girişimleri ve şehirdeki iş adamlarının destekleriyle oluşturulan kaynakla yılların sorunu çözüme kavuştu. Elazığspor Başkanı Serkan Çayır ile kulüp idarecileri Eser Ağcabay ile Murat Ertürk'ün İstanbul'daki görüşmeleriyle problem tamamen çözülürken, Bordo-Beyazlı ekibimiz eksik gördüğü noktalara takviyeler yapacak.

ŞERİFOĞULLARI; "SÖZÜMÜZÜ YERİNE GETİRDİK."

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları transfer tahtası ile ilgili olarak sosyal medya hesabından müjdeyi verdi. Başkan Şerifoğulları paylaşımında; "Büyük uğraş ve özveri sonucunda söz verdiğimiz gibi Elazığspor'umuzun transfer tahtasını açtık. Şehrimize ve Elazığspor'umuza hayırlı olsun." dedi.

TRANSFER BAŞLADI…

Bir yandan transfer tahtasını açmak için uğraş veren Bordo-Beyazlı Yönetim bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürdü. Temsilcimiz Elazığspor dış transfer çalışmaları kapsamında il olarak Kaleye ve orta sahaya takviye yaptı. Bordo-Beyazlı Yönetim daha önce anlaşmaya vardığı Kaleci Hakan Canbazoğlu ile Batman Petrolspor'dan Yağızcan Erdem ve Elazığspor'da daha önce forma giyen Mesut Saray'la anlaşmaya vardığı öğrenildi. Haberlerimiz yayına hazırlandığı saatlerde Başkan Serkan Çayır İstanbul'da İnegölspor'un sol kanat oyuncusu Hakkı İsmet Şimek'le görüşeceği spor servisimize gelen bilgiler arasında.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol