Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

Elazığspor'un iç saha galibiyet hasreti sona erdi

2. Ligin 34. haftasında sahasında Bodrumspor'u 4-3'lük skorla mağlup eden Temsilcimiz TY Elazığspor'da 78 gün aradan sonra evinde galibiyete uzanmanın mutluluğunu yaşıyor...

Ligde aldığı kötü sonuçlarla sıralamada küme düşme hattında bulunan ve kalan 4 haftada en yakın rakibi Kastamonuspor'la aradaki 7 puanlık farkı kapatarak ligde kalma hesapları yapan  Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor, 2.Lig Kırmızı Grubun 34. Haftası'nda ligin iddialı ekiplerinden Bodrumspor'u Cengizhan Akgün (2), Kadir Bekmezci  ve Yiğitcan Erdoğan'ın golleriyle 4-3'lük skorla yenerek adeta kendine geldi.

Bord-beyazlılar, aldığı bu galibiyetle hem 2 haftalık mağlubiyet serisine son noktayı koydu hem de iç sahada tam 78 gün aradan sonra galibiyete uzandı. Bu sezonun 2.Yarısı'nın ilk hafta maçında Bayburt Özel İdarespor'u 3-2'lik skorla  mağlup eden Gakgoşar, o günden sonra iç sahada hiç kazanamamıştı. Evinde sadece 1922 Konyaspor ve Tarsus İY ile berabere kalan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz sırasıyla Kardemir Karabükspor, Etimesgut Belediyespor, Vanspor FK ve Sakaryaspor’a ise boyun eğdi.

CENGİZHAN GOLLERE DEVAM EDİYOR

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor'un yıldız oyuncusu Cengizhan Akgün Bodrumspor'u da boş geçmedi.

Bordo beyazlıların ligde attığı 47 golün yarısında imzası olan takımın yıldızı Cengizhan Akgün’ biri penaltıdan olmak üzere attığı 2 golle Elazığspor'un 3 puanı kazanmasında büyük rol oynarken, 22 yaşındaki bu sezon Türkiye Kupası da dahil olmak üzere oynadığı 32 maçta 13 gol ve 10 asistlik bir performans sergiledi.

Bodrum Maçı'na ceza sınırında çıkan Elazığspor'un en skorer oyuncusu Cengizhan Akgün attığı galibiyet golü sonrası formasını çıkardığı için aldığı ihtarla cezalı duruma düşerken, yıldız oyuncu Kırşehir Beleidyespor Maçı'nda takımını yalnız bırakacak.  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol