Öne Çıkanlar Keleştimur BELEDİYE ÇARŞISI ESNAFI DERTLİ ELAZIĞ BELEDİYESİNDEN MİNİKLERE SİNEMA KEYFİ Ya Hafriyat aday

Bu haber kez okundu.

"Eleştirme Zamanı Değil, Birlik Olma Zamanı!"

Elazığspor Teknik Direktörü Cafer Aydın düzenlediği basın toplantısında birlik ve beraberlik mesajı verdi...

Cafer Aydın, bu takımın geçen yıl ligden düşmesinde başta kendisi olmak üzere tüm Elazığ’ın payının olduğunu belirterek;  “ Şimdi diyorlar ki  bu takımı  Cafer Aydın düşürdü. Doğrudur bu takımın Teknik Direktörü bendim, en büyük pay benim.Ama bu takımın düşmesini önlemek adına  herkesin üzerine düşeni yapması gerekiyordu. Biz büyük sıkıntılar yaşadık. Sonucunda üç puan farkla düştük. Peki bu takımın sezon başında üç puanı silindi. Bu konuşuldu mu?Şunu net bir şekilde söylüyorum. Oynadığımı hiçbir maçta ezilmedik. Kaleci hataları bizi ligden düşürdü. Bireysel hatalar sıkıntı yaşattı. Devre arasında bu takının atanı ve tutanı ayrılmış. Bu bizi sıkıntıya soktu.Yerini dolduramadık.Sonuçta sorumluluğu ben üstlendim. Ben halen futbolu öğrenmeye çalışıyorum. Kendimi yeniliyorum. Bu takımın oyuncularının neler yaşadığını gelip bana sorsunlar.”dedi...

*BEN KİMSENİN ADAMI DEĞİLİM...

Şimdiye kadar kimsenin adamı olmadığını bundan sonrada olmayacağına vurgu yapan Elazığspor Teknik Direktörü Cafer Aydın; “ Ben kimsenin adamı değilim. Bu kulüpte ekmek yedim, iyi diyaloglarımız oldu. Yönetim Kuru Başkanı Selçuk Öztürk transfer tahtasını açacağını söyledi.Bende bir transfer listesi hazırladım ev son güne kadar bekledim. Tahta açılmadı Selçuk başkan bıraktı bende gelen teklifleri değerlendirdim. Bugün Serkan Başkan beni çağırdığı için buradayım.  Elazığspor büyük bir camia. Artık dünü sorgulamak yerine yarına bakmalıyız. Öncelikli olarak bu takım nasıl ayağı kaldırırız buna gayret göstermeliyiz. Tahtayı açamadığımız gibi Baktığımız da bu takımın beş altı oyuncusu gitmiş. Genç bir takımla ligde mücadele veriyoruz. Yönetim Kurulumuz devre arasında tahtayı açacağını belirtti. Biz de ilk yarıda özellikle kendi sahamızda oynayacağımız altı maçta alabileceğimiz kadar puan almalıyız. Beyler tahta açılmaz ise net söylüyorum bu takımın ligde kalması çok zor. Dört takım düşecek. Bunun bilinmesini istiyorum.”diye konuştu.

OSMANİYE’DE YİNE TECRÜBESİZLİK KURBANI OLDUK.

Geçen hafta sonu deplasmanda oynadıkları Osmaniyespor FK Maçı'nda yine bireysel hataların kurbanı olduklarını belirten Cafer Aydın;  “ Net iki pozisyonumuz var. Durum 0-0 iken altı pasta gol pozisyona girdik atamadık.Bu golü atsak ev sahibi takım sıkıntıya düşecekti. Atamadık ve son derece basit goller yedik.

Alternatif oyuncumuz yok. Bu nedenle sıkıntımız daha da büyük. Okan cezalı. Murathan sakatlandı.Bu hafta olmayacak. İzzet hasta performansı düştü. Sıkıntılarımıza çözüm bulma adına  elimizde ki oyuncuları değerlendireceğiz.”sözlerine ekledi.

KUPA BİZİM NEYİMİZE...

Elazığspor Teknik Direktörü Cafer Aydın son olarak amaçlarının lig olduğunu belirterek” Kupa maçları bizi sıkıntıya sokacaktır.Çünkü kısıtlı bir kadromuz var. Biz ligi düşünüyoruz.Yarın çıkıp iyi bir mücadele verip

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol