Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

"ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN"

Elaziz Emlakçılar Derneği Başkanı Nuri Gülyüz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı konut destek paketlerinin ardından, sektörde fırsatçılığın yapıldığını iddia etti.

Gülyüz; “Cumhurbaşkanımız faiz oranları düşecek diye bir haber verdi ancak fırsatçılık yapın, daire fiyatlarına zam yapın diye bir haber vermedi.

Üzülerek söylüyorum ki bunu fırsata çeviren bir çok daire sakinleri oldu.

Şuanda müşteriler bankaya gittiği zaman bankalara yansıtılan 0.99 faiz oranı diye bir şey yok altyapısı yapılmamış. 1.29 1.30 gibi faiz oranları var.

Yazık günahtır Vatandaşlar işini gücünü bırakıp dairelere akın ediyor geçen hafta 700 bin TL olan daireler için şuanda 775 800 bin TL gibi fiyatlar isteniyor.

Diğer tarafta bankalara gidince faiz oranının 0.99’a düşmediği görünüyor.

İlimizdeki bankalarla görüştüğümüzde 0.99 oranından kredi kullanan hiçbir müşteri yok.” Dedi.

Konut sahiplerine de seslenen Nuri Gülyüz; “Elinizi vicdanınıza koyun. Burada bir faiz indirimi olacaksa gariban bir daire alıp başını içine koysun diye yapıldı bu.

Sizler günü birlik 75 bin 100 bin gibi fiyat artışı yapıp ranta çevirin diye yapılmış bir şey değil.” İfadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol