Öne Çıkanlar FIRAT FESTTE KONSER VE SİNEMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ ENDİŞELİ BEKLEYİŞ ARPA FİYATLARI GÖZDEN GEÇİRİLSİN Halis Zafer Koç Korgeneralliğe Terfi Etti MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI

Bu haber kez okundu.

Emniyetten Asayiş Uygulamaları

Şüphelilerden 40'ı sevk edildikleri adli mercilerde tutuklandı. Uygulamalarda ayrıca silah, kesici alet, mermi, uyuşturucu madde ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğümüzce, önleyici tedbirler doğrultusunda il genelinde asayiş ve şok uygulamalar gerçekleştirildi.

Son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen uygulamalar neticesinde, 106’sı aranan ve 53’ü de meydana gelen olayların şüphelisi olmak üzere toplam 159 şahıs yakalandı. Şüphelilerden 40’ı sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denetimler esnasında 5 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 61 adet fişek, 2'si av 1'i pompalı olmak üzere toplam 3 adet tüfek, 1 adet 6136 SKM kapsamında bıçak ve çeşitli miktarlarda uyuşturucu ve uyarıcı maddeler ele geçirildi.

Uygulamalarda ayrıca kayıp olarak aranan 6 şahıs da bulunarak yakınlarına teslim edilirken, çalıntı olduğu tespiti ile ele geçirilen 2 adet televizyon ve 1 adet laptop sahiplerine teslim edildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol