Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

EMNİYETTEN GÜNIŞIĞI'NA ZİYARET

Elazığ Emniyet Müdürü Celal Sel ve Şube Müdürleri, Türk Polis Teşkilatının 177’nci yıl dönümü münasebetiyle Gazetemiz Günışığı'na ziyarette bulundular.

Elazığ Emniyet Müdürü Celal Sel, Elazığ Asayiş Şube Müdürü Bilge Ersoy Çimencan, Narkotik Şube Müdürü Mustafa Koçal, KOM Şube Müdürü Ahmet Serdar Çelebi ve Medya-Protokol Büro Amiri Merve Ömerosmanoğlu, gazetemizi ziyaret ederek Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı ve Yeni Ufuk ile Günışığı Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni M. Nafiz Koca ile bir süre sohbet etti.

Ziyarette konuşan Elazığ Emniyet Müdürü Celal Sel Elazığ'ın refah düzeyi yüksek şehirlerden bir tanesi olduğunu belirterek, emniyet güçleri olarak ilde asayiş konusunda hiçbir sıkıntının yaşanmaması için çalışmalara devam ettiklerini söyledi. Müdür Sel; "Bu makamlar halka hizmet makamıdır. Uyuşturucu, illegal olaylar, hırsızlık, asayiş olayları, asla taviz verilecek konular değildir. Halkımız müsterih olsun Türk polisi en liyakatli şekilde görevinin başında ve bilincinde olacaktır. Elazığ'ı çok sevdim ve burada görev yapmaktan son derece mutluyum“dedi.

*ELAZIĞ SUÇ İŞLEME POTANSİYELİ DÜŞÜK BİR İLİMİZ

Son günlerde artan asayiş olayları konusunda da açıklamalarda bulunan Müdür Sel; “Elazığ suç işleme potansiyeli düşük olan bir ilimiz. Huzur ve refah anlamında üst sıralardayız. Hedefimiz ilimizin huzurlu olarak kalması. İlimizde  yaşanan olaylara baktığımız da ortalamanın altında kaldığımızı görüyoruz. Elazığ Emniyeti olarak, suçla suçluyla mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz. Bu doğrultuda da tüm birimlerimizi ile ilimizde huzur ve güven ortamının artırılması için gerekli çalışmalar ve uygulamaları yapıyoruz."diye konuştu.

*MADDE BAĞIMLILIĞINA KARŞI AİLELERE BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR

Gençlerin madde bağımlılığı konusunda da ailelere büyük iş düştüğüne dikkat çeken Sel; "Aileler Çocuklarını gözlerinden ayırmasınlar. Davranışlarını sürekli kontrol etsinler. Biliyorsunuz her zaman 'en son babalar duyar.' Çocuklarımızı daha çok sanat, kültür ve spor alanlarına yönlendirmeliyiz. Bu tür zararlı alışkanlıklar ve kötü huyların temeli çocukların bilmeden yaptıkları ama normalmiş gibi görünen durumlar ile birazda aile büyüklerinin dikkatsizlik ve bilgi eksikliklerine dayanıyor. En basit örnek olarak;  okullarda evlatlarımızın bir şeyi yapıştırmak için kullandıkları uhu, bu ürünün kokusunun nasıl olduğunu hepimiz iyi biliriz. Aynı zamanda kokulu silgiler, sırf güzel kokuyor diye aldığımız bu silgileri çocuklarımız ellerine alıp sürekli kokluyor ve koklama, içine çekme alışkanlığı bu yaşlarda sıradan gözüküp bilinçaltına yerleşiyor. Diğer yandan evlerimizi boyamak için kullandığımız boyalarda tiner kullanıyoruz değil mi? İşte bu yanlış, bu kokular ve alışkanlıklar yetişkinleri, gençleri ve çocukları kötü yollara sürükleyebiliyor. Bu gibi ürünler kullanılmamalı ya da yerlerine su bazlı ürünler tercih edilmeli."dedi.

Elazığ Emniyet Müdürü Celal Sel, son olarak Elazığ’da medyanın önemli bir görev yürüttüğünü ifade ederek, gazete çalışanlarına başarılar diledi.

KOCA; " EMNİYET GÜÇLERİMİZE HER KONUDA YARDIMCI OLMAYA HAZIRIZ."

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı ve Yeni Ufuk ile Günışığı Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni M. Nafiz Koca ise ,“Bizler emniyet güçlerimize her konuda yardımcı olmaya hazırız. Birlikte çalışarak ilimize hizmet etmek bizim için son derece mutluluk verici bir olaydır. Sizlere de görevinizde başarılar dilerim” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol