Öne Çıkanlar haber Fırat Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Hemşerimiz Prof.Dr Bestami Özkayaya Önemli Görev DEVA Partisinde İl Başkanı Görevden Alındı  UEFA

Bu haber kez okundu.

Eren,” Elazığ İlimizde ulaşılmadık genç, bizlerden haberi olmayan köy kalmayacak”

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Merkezde yürüttüğü faaliyetlerin yanı sıra yakın zamanda hizmete açılan Kovancılar Gençlik Merkezinde hem Jeopolitik olarak hem de geçiş güzergahı zor olan Palu Karakoçan ve Kovancılar üçgeninde yer alan köylerde Gençlere ve Çocuklara yönelik faaliyetler gerçekleştiriyor.

Pandemi sürecinden sonra okulların kapanmasıyla birlikte normalleşme süreci kapsamında evlerine ve köylerine çekilen gençleri ve çocukları ziyaret eden Kovancılar Gençlik Merkezin bu hafta ki durağı Kovancılar Karagedik Köyü oldu.

Köyde Çocuklara ve gençlere yönelik akıl zeka Oyunları, eğitsel oyunlar, yüz boyama ve gençlerin gelişimine yönelik sohbetler, Gençlik Liderleri ve Sosyal Çalışmacılar tarafından gerçekleştirildi.

Sosyal uyum ve Gençlik Projesinin de hayata geçmesi ile büyük bir ivme kazanan Gençlik Merkezleri sadece Merkez çatısı altında değil, Köylere Beldelere giderek varlığını hissettiriyor.

Okullar açılana kadar köylerde gençleri ve çocukları ziyaret edeceklerini ifade eden Kovancılar Gençlik Lideri Betül Gizem Varol, “Belirlenen programlar neticesinde belirli zamanlarda köylerimiz ziyaret edilerek okullar açılana kadar faaliyetlerimize devam edeceğiz, okulların açılmasıyla birlikte bu defa gençlerimizi asıl yuvalarında ağırlamanın heyecanını yaşayacağız.

Bizlere asıl ihtiyacın olduğu kısıtlı imkanlarla çocukluklarını ve gençliklerini geçiren gençlerimize ulaşmanın heyecanıyla bize geri dönen her tebessüme şahit olmak büyük gurur verici.” dedi.

Elazığ’da ulaşılmadık genç bırakmayacaklarını söyleyen Gençlik Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren,”Gençlik Liderlerimizin çalışmaları ve öz verileri Elazığ olarak da benimsenmiş gerek deprem sürecinde gerekse pandemi de yaptığıı çalışmalarla toplumumuzda büyük bir yer edinen Gençlik Liderlerimizi yürekten kutluyorum.

Zaman ilerledikçe kadromuz ve Gençlik Merkezi sayımız arttıkça artık Elazığ İlimizde ulaşılmadık genç, bizlerden haberi olmayan köy kalmamasına gayret göstereceğiz inşallah.” Şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol