Öne Çıkanlar O Hadis-i Şerif Bir Kez Daha Hatırlattı Halis Zafer Koç Korgeneralliğe Terfi Etti FIRAT FESTTE KONSER VE SİNEMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ ENDİŞELİ BEKLEYİŞ ARPA FİYATLARI GÖZDEN GEÇİRİLSİN

Bu haber kez okundu.

EREN; "STADYUM 20.023 KAPASİTELİ OLACAK"

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yapımı devam eden yeni stadyum ile ilgili bilgiler verdi. Eren, stadyumun kapasitesinin 20.023 olacağını belirtirken, koltukların ise bordo-beyaz ağırlıklı olacağını söyledi.

YÜZDE 5’LİK BİR KISIM KALDI

İnşaat olarak stadyumun yüzde 85 oranında tamamlandığını, çatısının ise bitme aşamasına geldiğini kaydeden Abdulsamet Eren; “Şu anda fiziki inşaat olarak Yüzde 85 oranında, stadyumumuzun çatısını ise Yüzde 95’inin tamamlanmış olup, sadece güney kale arkasında ki çatımız şeffaf çatıdan oluşmakta. Güneş ışıklarını saha içerisine almakta buda hem sahamızın daha fazla güneş ışığını almasına neden olacaktır. Haziran Ayı ortalarında çatı işlemi tamamlanacaktır.”diye konuştu.  

ISITMA SİSTEMİNDEN SONRA ÇİM İŞLEMİ TAMAMLANACAK

Yeni stadyum zeminin çalışmalarının devam ettiğini alttan ısıtma sisteminin tamamlanmasının ardından çim serimi işlemine başlayacaklarını aktaran Eren; “Stadyumumuz alttan ısıtmalı olacak ve zemin çalışmaları şu anda devam etmekte olup stadyumun alt drenaj tamamlanmıştır. Alttan ısıtma sistemi devreye girecek olup sonrasında çim serilmesi işlemi tamamlanacaktır.”ifadelerini kullandı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, değerlendirmesinde şunları söyledi;

KOLTUKLAR İSE ÜRETİM AŞAMASINDA

“Bordo-Beyaz renk ağırlıklı koltuklarımız ise üretim aşamasında olup, haziran ayı sonunda imalatları gerçekleştirilecektir. Haziran ayında koltukların üretimi yapıldıktan sonra montajlarının ise Temmuz Ayı'nda yapacağız.”

20 BİN KİŞİLİK

“Stadyum içerisinde statik olarak elektrik ve tesisat işlemleri devam etmekte, stadyumumuz 20 bin kişilik olup, içerisinde işletmeler bulunmaktadır.”

GENÇLERİMİZİN ÇOCUKLARIMIZIN ANTRENMAN YAPACAĞI ŞEKİLDE DİZAYN EDİLECEK

“Stadyumun içerisinde 4 tane cep salonu bulunmaktadır. Haftanın en az 5 ya da 6 günü gençlerimizin çocuklarımızın antrenman yapacağı şekilde dizayn edilecek. Stadyumda 15 günde bir ya da 16 günde bir maç oynanacak ve sürekli antrenmanlar yapılabilecek”

2700 KAPASİTELİ SPOR SALONU

“Stadyumun yan tarafında 2700 kapasiteli spor salonumuz mevcut içerisinde ise 3 adet cep salonu bulunmakta olup 600 metre kareden oluşuyor. Şehrin farklı branşlarında ki gençlerimize, sporcularımıza hizmet edecek. Aynı zamanda Stadyumun hemen yan tarafında idari bina bulunmaktadır.”

500 ARAÇLIK AÇIK OTOPARK

“500 araçlık açık otopark olacak kuzey kara arkası tamamen açık otopark olarak dizayn edilmekte. Bittiğinde muhteşem bir stadyum olacak.” 

EMEĞİ GEÇEN HERKESE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM

“Stadyumun teslim tarihi ile ilgili tarih vermek çok güç çalışmalar hızla devam etmekte ve takip ediyoruz. Emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol