Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

Eren ve Bal Tesiste İncelemelerde Bulundu

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü  uzmanları tarafından  2.Ligde mücadele eden voleybol takımının olmasına karşın  spor tesislerinin az olması nedeniyle Aksaray Mahallesinde yapımına karar verilen spor salonun 23 Nisan 2021 tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

“Tesis Şehrimizin Özellikle Güney Bölgesindeki Sportif Ve Sosyal Açıdan Önemli Bir Görev Üstlenecektir.”

Yapımına devam eden spor salonunda Aksaray Mahallesi Muhtarı Özcan Bal ile birlikte incelemelerde bulunan Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada, ‘’ Yapımı devam eden spor salonu şehrimizin özellikle güney bölgesindeki sportif ve sosyal açıdan yapılacak faaliyetlerde önemli bir görev üstlenecektir.

Çok uzun yıllar voleybolda alt yapı pozisyonunda olan Aksaray Mahallesi’nde 2.Ligde mücadele veren  voleybol takımımızın olması  hem de mahallemizdeki çocukların kötü alışkanlıklardan  sporla korunacağı  için bu tesis  mahallemize ciddi bir sosyal ve kültürel katkı sunacaktır. ”dedi.

Tesis 23 Nisan’da Açılacak

 Tesisi 23 Nisan’da hizmet vermeye başlayacağını da kaydeden Eren,” 23 Nisan 2021 tarihinde yapımının tamamlanıp hizmete açılması planlanan spor salonumuz için gün sayıyoruz.

Bu vesile ile Hayır Sever iş adamı Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Sadettin Saran’a Elazığ Valimiz Sayın Erkaya Yırık’a, İlimiz Milletvekillerine ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Spor Salonumuzun, takımımıza ve Aksaray Mahallesi gençlerine hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol