Öne Çıkanlar GÜRKAN: HER YENİ İŞ ZİRVESİ YENİ BİR EKONOMİK HEYECAN VE TİCARİ FIRSATTIR Bursa Yıldırımspor BAŞKAN YILDIRIM BALIĞA ALKIŞ BASKİLE YATIRIM MÜJDESİ

Bu haber kez okundu.

Film Gibi Dolandırıcılık

Elazığ’a bağlı Karakoçan İlçesi’nde yaşanan dolandırıcılık olayı yaşandı. İlçede yaşayan V.N adlı vatandaş Tunceli’de tanıştığı Ş.G. isimli şahıs tarafından dolandırıldı. Karakocanhaber.net’in haberine göre Dolandırıcı Ş.G. önceden Karakoçan’da Çayırgülü köyüne giderek içerisinde sahte altınların olduğu küpü tarlaya gömdü ardından V.N.’ye bu altınları çıkartmak için ortak olacaklarını söyleyerek ikna etti.

Karşısındakilerin dolandırıcı olduğunu anlayamayan V.N. bu teklifi kabul ederek bahsi geçen köye gidip altınları çıkarttı. Dolandırıcı olan Ş.G. ve iki arkadaşı küpün içerisinde bulunan malzemeyi pazarlamak için adam ayarlayacağını bu nedenle para gerektirdiğini söyleyerek 65 bin TL ve 5.000 Euro parayı V.N.’den aldılar.  Dolandırıcılar güven kazanmak içinde çıkarılan küpü dolandırılan V.N.’ye teslim ettiler. Bir hafta sonra V.N’yi arayacaklarını söyleyen dolandırıcılar parayı aldıktan sonra sırra kadem bastı. Bir hafta sonra dolandırıcıları arayan şahıs telefona başka birisi çıkınca dolandırıldığını anlayarak şikayetçi oldu. Karakoçan Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olay hakkında soruşturma başlatıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol