Öne Çıkanlar yerelhaber Elazığspor O Hadis-i Şerif Bir Kez Daha Hatırlattı FIRAT FESTTE KONSER VE SİNEMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ ENDİŞELİ BEKLEYİŞ

Bu haber kez okundu.

Fırat Üniversitesi Türkiye 21. Oldu

Üniversitelerin; etki, açıklık ve mükemmellik sıralamasına göre değerlendirildiği araştırmada; Fırat Üniversitesi’nin etki sıralaması 4 bin 797, açıklık sıralaması 754 ve mükemmellik sıralamasında ise bin 140 oldu.

Genel değerlendirmede Webometrics Sıralaması’na göre Fırat Üniversitesi büyük bir başarı göstererek; 207 Türk Yükseköğretim Kurumu arasında 21. sırada ve 31 bin yükseköğretim kurumunun bulunduğu dünya üniversiteleri sıralamasında ise bin 320. sırada yer aldı.

Fırat Üniversitesi’nin Webometrics’teki başarısına ilişkin açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, “Fırat Üniversitesi olarak, eğitimde kalite ve öğrenci odaklılığı merkeze alırken, sürekli olarak gelişimi ve başarıyı hedefliyoruz. Her yıl dünya üniversiteleri arasında yerimizi almak ve bu yükselişin arttığını görmek, hem üniversitemiz hem de şehrimiz adına önemli bir gururdur. Uluslararası alandaki başarılarımız ile üniversitemizin görünürlüğünü artırmakta, sosyal anlamda farkındalık oluşturmaktayız. Öğrencilerimize daha kaliteli eğitim verebilmek adına, çalışmalarımız aynı düzende ve hız kesmeden devam edecektir. Bu başarıların sağlanmasında, emeği geçen tüm akademikve  idari personellerimiz ile  sevgili öğrencilerimize yürekten teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol