Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

Futbolcular ve teknik heyet kahvaltıda biaraya geldi

Misli.com 3. Lig 3. Grup 24. Hafta erteleme maçında deplasmanda Şile Yıldıspor'la karşı karşıya gelecek Elazığ Karakoçan FK, ALPER Kundura İşletme Sahibi Sami Erdem ve ERSAN Prefabrik işletme sahibi Ersin Çelik'in misafiri olarak kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltı programına 2.Başkan Serkan Gündoğdu, Teknik Sorumlu Ender Çınar ile yardımcı antrenörler, idari personel ve futbolcular katıldılar. Elazığ Karakoçan FK Kulübü’nden yapılan açıklamada;

"TEŞEKKÜRLER SAMİ ERDEM VE ERSİN ÇELİK

ALPER kundura işletme sahibi Sami Erdem ve ERSAN Prefabrik işletme sahibi Ersin Çelik sabah kahvaltısında takımımızı ağırlayarak, takımımıza Şile maçında başarılar diledi.Yetişkin Sohbet Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın.

Takımımızı kahvaltıda ağırlayarak destek ve moral verdikleri için Sami Erdem ve Ersin Çelik'e teşekkür ederiz. ELAZIĞ KARAKOÇAN FUTBOL KULÜBÜ..."denildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol